Kickboksen jeugd

train met wereldkampioene jemyma ‘the golden girl’ betrian

Jemyma is een wereldkampioene in haar vechtsport. Ze is een expert in MMA, Muay thai en kickboksen. Ze wilt haar talent doorgeven aan de jeugd, en dus ook bij Riverland Healthcentre. Jemyma heeft veel ervaring in het lesgeven aan jeugd en dit op een leuke, gediscplineerde en respectvolle wijze.

Heb jij altijd al eens kickboksen willen uitproberen? Dan bieden wij jou de kans om dit ook nog eens met een supergoede trainster te doen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien voor wedstrijden of zelfs persoonlijke training van Jemyma. Voor meer informatie kom graag langs of neem contact met ons op.

Jemyma wordt gesponsord door Joya kickboxing. Het is mogelijk om via Riverland Healthcentre tegen een voordelig tarief jouw kickboxing gear te kopen.

Wanneer is er kickboksen voor de jeugd?

Dinsdag 17:30-18:30
Vrijdag 17:30-18:30

ontmoet onze kickboks trainers

Een selectie van hiit workouts

Onze groep workouts zijn ingericht om het maximale uit jou te halen. Onze workouts worden onder begeleiding van een gedreven ervaren trainer gegeven. Ook benieuwd hoe een mix van inspanning en fun jou tot het uiterste drijven? Wat ga jij hierna doen?

Kickboks zaktraining

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze kickbokszaktraining!

Kickbokszaktraining

Dans en disco

Wat is jouw beste dans-move?
We doen verschillende dans en teamspelen en met jouw vriendjes en vriendinnetjes maken jullie je
eigen dans!

Dans en disco

Breakdance

Kom jouw talent ontdekken en leer coole moves onder begeleiding van bekende breakdancers.

Breakdance

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken