Kickboksen

De ultieme kracht, flexibiliteit en coordinatie training

De meeste mensen die regelmatig kickboksen weten dat het meer is dan enkel een krachtige full body workout. Naast het trainen van je uithoudingsvermogen, balans, reflexen, coördinatie en spierkracht, werk je tijdens een kickboks les namelijk ook aan mentale aspecten. Door kickboksen leer je jezelf beter kennen; hoe je reageert op situaties, wat je valkuilen zijn, wat je sterke en minder sterke punten zijn en hoe je hier positief mee om kunt gaan.

Kickboksen leer en doe je bij Riverland. Onze toptrainers, met jarenlange ervaring en zelfs op professioneel niveau. In onze trainingen ligt er extra aandacht op techniek zodat je niet geblesseerd raakt en zelfvertrouwen krijgt in het sparren (dat vrijblijvend is). Discipline, zelfbeheersing en respect staan hoog in ons vaandel; ingrediënten voor een toffe les.

Wanneer is er kickboksen?

Woensdag 20:15-21:15
Vrijdag 19:15-20:15
Vrijdag 20:15-21:15

ontmoet onze kickboks trainers

Een selectie van hiit workouts

Onze groep workouts zijn ingericht om het maximale uit jou te halen. Onze workouts worden onder begeleiding van een gedreven ervaren trainer gegeven. Ook benieuwd hoe een mix van inspanning en fun jou tot het uiterste drijven? Wat ga jij hierna doen?

Kickboks zaktraining

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze kickbokszaktraining!

Kickbokszaktraining

Spartan workout

Onze meest intense workout geïnspireerd door de Tabata interval training met een game factor.

Spartan workout

Breakdance

Kom jouw talent ontdekken en leer coole moves onder begeleiding van bekende breakdancers.

Breakdance

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken