Zumba fitness

Raak in shape door ritme en conditietraining!

Mocht je jouw flexibiliteit en conditie willen verbeteren dan is Zumba Fitness een echte aanrader. Op heerlijke dansbare en aanstekende muziek werk je aan jouw lichaam. Naast fysiek, is Zumba Fitness ook heel goed voor jouw mindset en ritmegevoel.

De basis van Zumba Fitness bestaat uit Merengue, Reggeaton, Cumbia en Salsa en deze vier dansen komen in iedere les terug. Zumba Fitness wordt op dit moment gegeven in maar liefst 180 landen en nog steeds doen er wekelijks ruim 15 miljoen mensen aan Zumba Fitness. Zumba produceert ook zelf muziek met artiesten zoals Daddy Yankee, Timbaland en Steve Aoki.

Wanneer is er zumba fitness?

Maandag 20:15-21:15

ontmoet Lisanne onze Zumba instructrice

Een selectie van hiit workouts

Onze groep workouts zijn ingericht om het maximale uit jou te halen. Onze workouts worden onder begeleiding van een gedreven ervaren trainer gegeven. Ook benieuwd hoe een mix van inspanning en fun jou tot het uiterste drijven? Wat ga jij hierna doen?

Kickboks zaktraining

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze kickbokszaktraining!

Kickbokszaktraining

Spartan workout

Onze meest intense workout geïnspireerd door de Tabata interval training met een game factor.

Spartan workout

Breakdance

Kom jouw talent ontdekken en leer coole moves onder begeleiding van bekende breakdancers.

Breakdance

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken