Kinderfeestje vieren?

Maak er een sportfeestje van bij Riverland Healthcentre

Sportfeestje? Ben je bijna jarig en ben je gek op sporten? Vier dan je feestje bij ons in het
sportcentrum, boven in de oude Honigfabriek! Tijdens dit kinderfeestje kun je al je energie kwijt bij de spellen; hindernisbanen, kado-race, groepsopdrachten, estafette, dramaspel en meer! In de pauze brouw je jouw eigen gezonde smoothie, om daarna weer op volle kracht verder te gaan!

Er is ook de mogelijkheid om taart en friet en snacks bij ons te eten! Wij zorgen ervoor dat uw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes een supertijd zal hebben!

Leeftijd: 6-12 jaar | Minimaal aantal kinderen: 5

Kosten:
Deelname feestje per kind: 16,50 Euro
Taart: 3,00 p.p.
Friet & Snacks: 4,50 p.p.
Duur van het feestje: ±2 uur.

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

Olympische spelen

Zijn jullie zo fit als een olympier? Samen doe je verschillende hindernisbanen, teamspellen en estafettes, alles heeft te maken met de olympische spelen!

Kickboksgala

Samen trainen als een pro! Dit feestje bestaat voor een gedeelte uit een kickboks-workshop. Daarnaast doe je als team of alleen
allerlei spellen die met het Kickboksgala te maken hebben!

Dans en disco

Wat is jouw beste dans-move? We doen verschillende dans en teamspelen en met jouw vriendjes en vriendinnetjes maken jullie je
eigen dans!

Impressiefoto’s van enkele sportfeestjes bij ons

Beweeg als een echte top atleet door alle obstacles heen. Lijkt enorm veel op apenkooien! Wie vindt dat nou niet leuk?
Of wie heeft er nou niet eens van gedroomd om eens mee te doen met de olympische spelen? De jarige job en zijn/haar vriend(in)en sporten om een plaats voor de beste prestaties. Uiteraard is er voor iedereen een overwinning te behalen.
Natuurlijk zijn er voldoende traktaties om er een geslaagde verjaardag van te maken. Alles is mogelijk en wij zullen het verzorgen! Verantwoorde snacks, smoothies en natuurlijk is er ook ruimte voor frietjes en taart.

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken