wie wij zijn

industriele cross-over gym in de honig

Welkom bij Riverland Healthcentre. Een gym met verenigingsgevoel waar ambachtelijk fitness wordt geïntroduceerd. We vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk en geven jou een goede uitleg hoe je goed en verantwoord kan fitnessen.

Riverland is een cross-over conceptgym. Dit betekent dat we naast fitness ook groepslessen en personal training aanbieden. Onze groepslessen zijn met name gericht op high interval training. Denk aan onze (kick)bokszaktrainingen,  spartan workouts en small group trainingen. Klik hier voor meer informatie over personal training.

Waarom Riverland?

* Functioneel trainen in een gave industriële omgeving
* Persoonlijk contact met sportadvies door (personal) trainers
* No nonsense gym waar resultaten en gezelligheid tellen
* 7 dagen per week open

Personal training

De kracht van onze gym komt mede voort door de expertise van onze verschillende personal trainers. Zij scherpen elkaar aan met diverse invalshoeken en gedachtes in de wereld van fitness en voeding.

Personal training is een investering in jouw gezondheid. Voorkom ziekte, voel je gezonder, geen last van kantoorklachten en/of zie jouw lichaam strakker worden: get fit & enjoy life.

Meer info personal training

overige sporten en diensten

Binnen Riverland werken wij nauw samen met andere partijen die ook hun activiteiten en/of specialisme hebben op het gebied van gezond leven. Neem gerust contact met ons op of loop binnen om hier meer van te weten.

Bij Het Danslokaal kan je verschillende danslessen volgen zoals zumba, yoga, urban dance, jazzflow, moderne dans en kleuter & peuterdans.

 

 

 

 

Fysiokracht zijn jouw specialisten op het gebied van blessurebehandeling en revalidatie.

In samenwerking met Crossfit Waalfront is het mogelijk om deel te nemen met een workout of the day en te kunnen fitnessen bij Riverland Healthcentre. Dit alles toch een scherpe combinatie abonnement.

Riverland werkt nauw samen met De Driestroom. Wij zetten ons in om iedereen een kans te geven om door en via sport een stapje verder te komen.

Bij gezond sporten hoort ook gezonde voeding. Via Foodmood bieden wij verantwoorde maaltijden aan. Bestellingen uiterlijk zondag doorgeven en komen een dag later op maandag bij ons binnen. Door deze samenwerking kunnen we voor Riverland leden het nog voordeliger aanbieden!

sport- en talentontwikkeling voor de jeugd

Naast fitness en groepslessen hebben we ook een aantal jeugdlessen. Denk aan breakdance, capoeira en kickbok