fbpx

Fitness

weet hoe je moet sporten en TRAIN JE LICHAAM effectief

Bij Riverland Healthcentre hebben we onze gym dusdanig ingedeeld dat je op functionele wijze het lichaam traint. Dit betekent dat je jouw lichaam holistisch in de lichaamsketen aansterkt. Het resultaat hiervan is dat jouw lichaam beter zal samenwerken, op natuurlijkere wijze sterker wordt en je leert ontdekken hoe je echt jouw spieren traint. In onze persoonlijke begeleiding en huiselijke sfeer proberen we iedere sporter de juiste aandacht te geven om tot zijn/haar resultaten te komen.

Vele sporters zijn je voortgegaan en met de juiste commitment hebben zij resultaat geboekt. Daarnaast bieden we ook personal training voor een extra stok achter de deur, een analyse van jouw training en/of een vetpercentage meting om jouw resultaten te beoordelen. Wil jij ook in een unieke industrial omgeving sporten met een verenigingsgevoel en ervaren hoe functioneel training jou kan helpen tot betere resultaten, een gezond en fit lichaam? Kom een keer langs op locatie of geef je op voor een gratis proefles.

train in onze fitness met behulp van

Functioneel trainen

Perfecte kooi voor compound oefeningen.

Ontdek de powercage

Bodyweight training

Train met lichaamsgewicht om natuurlijk sterker te worden en het coordinatievermogen te stimuleren.

Bodyweight training

HIIT

Interval training om je conditie en kracht een boost te geven.

Ontdek HIIT

verschillende (PERSONAL) trainers met diverse expertises helpen jou graag verder

Wissel je training af met uitdagende groepslessen 

Kickboks zaktraining

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze kickbokszaktraining!

Kickbokszaktraining

Spartan workout

Onze meest intense workout geïnspireerd door de Tabata interval training met een game factor.

Spartan workout

Small group training

De power workout is een small group training waar je intensief op technische wijze traint. 

Small group training

Personal training

Ga een stap verder en laat één van onze ervaren trainers je begeleiden naar je doel. Met Riverland Personal Training kom je sneller en effectiever tot je fitdoel.

Meer info personal training

Snel geregeld met de Riverland app

Met de Riverland Virtuagym app heb je snel toegang tot het rooster, trainingschema's en je eigen voortgang. Download voor iOS en Android.

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken

Normaal €300, Nu €140,-

Personal Training Actie

Meer dan 50% korting!