fbpx

Baby & fit

samen sporten met je baby

Baby & Fit is samen sporten met je baby! Wil je (weer) gaan sporten ná je bevalling?Verwacht flink zweten, verwacht spierpijn, geen theekransje, maar een workout! De groepsles is erop gericht om weer back in shape te komen na de bevalling.

Tijdens het eerste deel van de les draag je je baby in een draagzak/ draagdoek. We  trainen op de mat met je baby.Tussendoor doen we oefeningen die speciaal gericht zijn op de kleine; om de motoriek te stimuleren; en hebben jullie mama’s even een adempauze.

Neem in ieder geval de draagzak/ draagdoek mee, een handdoek voor op het matje en een bidon met water voor jezelf. Het is prettig als je ongeveer een kwartiertje voor aanvang van de les aanwezig bent.

  • Geen oppas nodig
  • Gezellig met andere moeders
  • De lessen zijn elke week weer anders
  • Prima opstap om je oude sport weer op te pakken
  • Meedoen kan met je baby van 2 tot ongeveer 9 maanden
  • Sporten samen met je kindje

Wanneer kan jij samen met je baby komen sporten?

Woensdag 09:30 – 10:30
Vrijdag 09:30 – 10:30
Tijden kunnen afwijken ivm buitentraining in de zomer.

OVERIGE groepstrainingen bij riverland

Onze groepslessen bieden veel diversiteit om de lessen uitdagend te houden. Onze trainers hebben veel ervaring in hun sport en het lesgeven. Benieuwd wat een les inhoudt? Klinkt hieronder of geef je op een voor gratis kennismaking.

Kickboks zaktraining

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze kickbokszaktraining!

Small group training

De power workout is een small group training waar je intensief op technische wijze traint. 

Capoeira

Capoeira is een Braziliaanse vecht-dans. Prof. Pardal laat je kennismaken met de magische bewegingen van deze   

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!