Kinderfeestje vieren?

Maak er een sportfeestje van bij Riverland Healthcentre

Sportfeestje? Ben je bijna jarig en ben je gek op sporten? Vier dan je feestje bij ons in het sportcentrum, boven in de oude Honigfabriek!

Tijdens dit kinderfeestje kun je al je energie kwijt bij de spellen; hindernisbanen, kado-race, groepsopdrachten, estafette, dramaspel en meer! In de pauze brouw je jouw eigen gezonde smoothie, om daarna weer op volle kracht verder te gaan!

 

 

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

OlympiC GAMES

Zijn jullie zo fit als een olympier? Samen doe je verschillende hindernisbanen, teamspellen en estafettes, alles heeft te maken met het thema deolympische spelen!

KICKBOKSGALA

Samen trainen als een pro! Dit feestje bestaat voor een gedeelte uit een kickboks-workshop. Daarnaast doe je als team allerlei spellen die met het Kickboksgala te maken hebben!

DANS EN DISCO

Wat is jouw beste dans-move? We doen verschillende dans en teamspelen en met jouw vriendjes en vriendinnetjes maken jullie je eigen dans! Creatief met muziek wat jullie leuk vinden.

Impressiefoto’s van enkele sportfeestjes bij ons

Of wie heeft er nou niet eens van gedroomd om eens mee te doen met de olympische spelen? De jarige job en zijn/haar vriend(in)en sporten om een plaats voor de beste prestaties. Uiteraard is er voor iedereen een overwinning te behalen.

Er is ook de mogelijkheid om taart en friet en snacks bij ons te eten! Wij zorgen ervoor dat uw kind samen met vriendjes en vriendinnetjes een supertijd zal hebben!

Leeftijd: 6-12 jaar | Minimaal aantal kinderen: 5

Kosten:
Deelname feestje per kind: 16,50 Euro
Taart: 3,00 p.p.
Friet & Snacks: 4,50 p.p.
Duur van het feestje: ±2 uur.

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!