Schrijf je hier in voor onze (xxl) BOOTCAMP!

Wil jij kennis maken met outdoor training? Doe gratis een keer mee!

    Link naar het privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

inschrijfactie

  • Nu tijdelijk €0,- inschrijfgeld in plaats van €34,99 bij een jaar abonnement.
  • Inschrijfgeld bij een maandabonnement €14,99.
  • INCLUSIEF bedrukt Nike-shirt én goodybag.

bring a friend

  • Neem een vriend of vriendin mee naar onze bootcamps. Word deze lid? dan ontvang jij 1 maand gratis sporten bij Riverland.
  • Bij 2 mensen: 3 maanden gratis
  • Bij 3 mensen: 6 maanden gratis!

mis deze kans niet!

*Deze acties zijn geldig van 1 januari ’22 tot 1 februari ’22

XXL BOOTCAMP

Kerst is net voorbij, de flinke maaltijden zitten in de buik… En nieuwjaar… zit er ook al weer op, dus zijn er ook weer een paar glazen champagne achterover getikt zijn. Al met al zit je hoog in de calorietjes, en die moeten er ook weer vanaf! Hiervoor hebben wij een mooie oplossing, namelijk de XXL bootcamp!

De XXL bootcamp is een speciale gelegenheid om de bootcamps te leren kennen samen met leden en niet leden, iedereen is welkom, dus neem een vriend, opa, oma, dochter etc. mee!

De voorlopige datum voor de XXL Bootcamp is 2/3 maart, dit kan nog veranderen!

 

 

De XXL bootcamp zal plaatsvinden in het Westerpark, lekker in de buitenlucht. Dit maakt het dan ook corona-proof. Na het sporten zullen we gezamenlijk naar de locatie van Riverland Healthcentre gaan, om te ‘afteren’ met hapjes en drankjes. Dit biedt ook gelegenheid voor jullie om daadwerkelijk op locatie te komen en deze te bezichtigen.

 

Na de XXL bootcamps kun je fit blijven met onze vernieuwde bootcamps op meerdere locaties in Nijmegen! Hieronder meer daarover.

Onze bootcamps

 

Wegens succes van de huidige bootcamps, gaan we uitbreiden. In onze bootcamps ga je samen met andere enthousiaste leden en je trainer werken aan je fit- en gezondheid. Benieuwd hoe onze lessen er doorgaans uit zien? Check het filmpje hiernaast.

Hier een overzicht van onze huidige bootcamps met tijden en locatie per dag. Mocht er iets veranderen wordt dit altijd doorgecommuniceerd via Virtuagym!

Onze huidige bootcamps

Dé Leukste bootcamps van Nijmegen. Wij trainen op verschillende locaties én 6 dagen per week. Zo bieden wij voor iedereen in de omgeving Nijmegen een schikkende tijd en locatie om samen te komen sporten.

 Hiernaast zie je de meest populaire bootcamp locatie van Nijmegen, de Lentse warrande. Er kan mooi gebruikt worden gemaakt van de omgeving zoals de steile trappen en hellingen. Hier trainen wij meerdere dagen per week, makkelijk voor als je uit Nijmegen of Lent komt!

 

Onze nieuwe bootcamps

Hier rechts onze tweede locatie waar wij onze bootcamps geven, het Westerpark in Nijmegen. Een mooie ruime locatie tussen de natuur. Daarnaast is het ook  makkelijker bereikbaar  aangezien het zich in het Waterkwartier bevindt. Zie je jezelf hier al sporten?

 

Hier is ‘ie dan! Onze nieuwe bootcamp locatie. Een mooie plek om te genieten van het mooie uitzicht en gebruik te maken van de perfecte locatie voor een bootcamp.

Deze locatie ligt aan de Waalkade, boven bij het welbekende Labyrinth. (Oude Haven) Goed bereikbaar met de auto én de fiets. Hier ga je mooie lessen zien door gebruik te maken van de diverse fitnessapparaten.

See you there!

eRVARING VAN ONZE BOOTCampers

“Trainen helpt mij om beter te herstellen en om fit te blijven.”

“De bootcamps hier zijn afwisselend met veel variatie in de oefeningen. Klinkt misschien stom, maar hierdoor hoef ik zelf minder na te denken en kan ik gewoon lekker sporten, wat ik erg fijn vind.”

Rens doet mee met onze Bootcamps en gaf aan dat dit een fijne manier is om hem ertoe te zetten om tóch te sporten!

Bij de groepslessen ben je natuurlijk samen met anderen en dat is dus voor Rens en mogelijk ook voor jou een stok achter de deur 

Kom langs voor een vrijblijvende proefles en kom erachter wat er allemaal mogelijk is bij Riverland!

ONTMOET ONZE bootcamp TRAINERS

Hernany Hernandez

HERNANY HERNANDEZ

Co-eigenaar & Bootcamp trainer

NICK GESTHUIZEN

Bootcamp trainer & Personal trainer

TJEU VINK

Bootcamp trainer 

Start met jouw gratis proefles

Waar wacht je nog op? Neem direct contact op