performance training

Sport Specifieke High intensity WORKOUTS

Performance Training

Wil jij in de off-season werken aan jouw sport specifieke factoren zoals coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid? Dan bieden wij jou nu de kans om met jouw team bij ons te komen trainen in de vorm van een intense workout.

Het aanbod

Elke zaterdag, zondag middag of avond wordt er op basis van jouw sport en behoeftes een training aangeboden, waarop wij ingaan op totale fitheid, waardoor de prestaties van het team ook tijdens de winterstop gaan verbeteren.

In overleg met jouw team gaan we samen een efficiënt plan opstellen, waarbij we aan de slag gaan met o.a. explosiviteit, uithoudingsvermogen en coördinatie. Dit wordt aangeboden binnen de muren van Riverland Healthcentre met alle benodigde materialen

Tarieven

Inclusief:

  • Een uitgebreide training (1,5 uur) onder begeleiding van meerdere ervaren trainers;
  • 1 eiwitshake + een gezonde snack;
  • 20% korting op jouw lidmaatschap bij de beste gym van Nijmegen*;

 

De gehele training zal 2 uur in beslag nemen en de kosten hiervan zijn €150,-

Contactformulier

6 + 8 =

Rowin van Eldik X

Rowin van Eldik

Head Coach

Wouter Klaver X

Wouter Klaver

Personal Trainer

Jarno Banning

Personal Trainer

7 dagen per week trainen

Riverland is iedere dag open. Onze headcoaches en personal trainers hebben ruime ervaring en passie voor bewegen, voeding en gezondheid. Vraag een gratis intakegesprek en/of een proeftraining aan voor extra hulp bij jouw sportwensen.

Snel geregeld met de Riverland app

Met de Riverland Virtuagym app heb je snel toegang tot het rooster, trainingschema's en je eigen voortgang. Download voor iOS en Android.