Personal Training Actie!

Wil jij kennis maken met personal training? Pak dan nu je kans voor een gratis intake!

Dé voordeligste personal training van Nijmegen! Geen vaste jaarcontracten. Wij werken met een flexibel trainingskwartaal.

Wil jij graag fitter worden, afvallen of je spieropbouw trainen, maar weet je niet hoe je dit doelgericht moet aanpakken? Wij hebben de oplossing voor jou! Jij gaat samen aan de slag met een van onze personal trainers. Je wordt gecoacht, begeleid en geadviseerd in het behalen van het beste resultaat. Riverland biedt persoonlijke ondersteuning op het gebied van training, voeding en mindset. Wacht niet langer en word de beste versie van jezelf!

WAT GAAN WE DOEN?

PERSOONLIJK

- Train je conditie en krijg dagelijks meer energie.

TECHNIEK

- Kom van je kantoorhouding en rugklachten af.
- Complete body screening en nul- en vervolgmetingen.

RESULTAATGERICHT

- Bijsturing op gezonde voeding en verantwoord eten.

DOORZETTEN

- Veilige manier van krachttraining. - Spiermassa vergroten en/of afvallen en zichtbaarheid van spierdefinitie vergroten.

Wanneer je start met personal training bij Riverland Healthcentre, leer jij hoe je effectief aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke sportdoelen. Je wordt begeleid op het gebied van bewegen, voeding en ‘mental’ coaching. Onze personal trainers hebben verstand van de fysieke gesteldheid en gaan samen met jou op zoek naar de beste manier om te trainen, gebaseerd op jouw doelen. Zo geeft jouw trainer je niet alleen lichamelijke begeleiding en invulling van jouw trainingsprogramma, maar zorgt hij er ook voor dat jij gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter en gezonder lichaam.
thumbnail_12F08744-7ADA-4E75-8159-FF84567EBA62_1_105_c
Onze personal trainers maken samen met jou een trainingsschema die past bij jouw levensstijl en fitnessdoelen. Daarnaast ondersteunen zij jou ook met voeding en proberen blessures te verminderen. Jouw personal trainer inspireert je om het beste uit jezelf te halen. Hij motiveert je om jezelf te verbeteren en hij geeft je de stok achter de deur die je nodig hebt met het behalen van jouw sportdoelen.

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en kom erachter wat er allemaal mogelijk is bij Riverland!


Train met experts

ONTMOET ONZE TRAINERS

Terrence Huizinga X

Terrence Huizinga

Personal trainer

Wouter Klaver X

Wouter klaver

Personal trainer

Rowin van Eldik X

Rowin van Eldik

Personal trainer

Waar wacht je nog op! Neem direct contact op en start met jouw gratis intake!