STICHTING LEERGELD

Stichting Leergeld

Riverland Healthcentre werkt samen met Stichting Leergeld. Jouw zoon/dochter kan bij ons dus lekker aan de slag.

WAT MOET JE DOEN?

 • Inschrijfformulier Riverland Healthcentre invullen;
 • Riverland Healthcentre stuurt je een factuur met de lidmaatschapkosten voor een jaar;
 • Ouders geven de lidmaatschapkosten door aan Stichting Leergeld;
 • Stichting leergeld neemt contact op met Riverland Healthcentre omtrent de betaling;
 • Riverland Healthcentre geeft u een bericht wanneer de betaling ingaat, en vanaf dat moment kan uw zoon/dochter deelnemen aan de trainingen van Riverland Healthcentre.

 

  1e keer aanvragen

  Ouders/verzorgers kunnen voor een aanvraag contact opnemen met Stichting Leergeld via 024-2327644 of email info@leergeldnijmegen.nl.

   

  • Ouders/verzorgers kunnen contact opnemen met Stichting Leergeld, waarna een intermediair wordt ingezet om de aanvraag te behandelen;
  • Alle aanvragen verlopen via een intermediair van Stichting Leergeld. Op een andere wijze kan geen aanvraag worden gedaan;
  • De intermediair dient de aanvraag te motiveren door middel van het geven van korte informatie over de financiële situatie van de ouder(s) en of verzorger(s). Zonder financiële motivatie wordt een aanvraag niet behandeld;

  Veel gestelde vragen

  Komen meerdere van mijn kinderen in aanmerking voor Stichting Leergeld?
  Ja, het is toegestaan om voor meerdere kinderen een aanvraag in te dienen.

  Moet ik iedere jaar een aanvraag indienen of wordt dit automatisch verlengd?
  Je moet iedere jaar een aanvraag indienen als de financiële omstandigheden van de ouder(s) en of verzorger(s) dit noodzakelijk maakt

  Hoe vindt de betaling aan Riverland Healthcentre?
  Vraag eerst de totale kosten voor het sporten op voor jouw kind bij Riverland Healthcentre.Nadat je de lidmaatschapskosten (in de vorm van een factuur) hebt ontvangen van Riverland Healthcentre, geef je dit bij Stichting Leergeld. Zij zullen het bedrag overmaken aan de sportclub.

  Hoeveel vergoedt Stichting Leergeld?
  Per jaar wordt er maximaal €225,- vergoed per kind.

  Wat zijn de lidmaatschapskosten om te sporten bij Riverland Healthcentre?
  Voor kickboksen per kind per jaar  € 300,-.  Voor de capoeira is dit  € 330,- en voor de breakdance € 270,- of  € 400,- (1 of 2 keer per week lessen).

  Krijg ik geld terug als mijn kind (eerder) stopt met sporten?
  Het bedrag dat Stichting Leergeld overmaakt wordt niet geretourneerd aan de ouders. Het is verstandig om jouw kind duidelijk te vertellen om het seizoen bij ons af te maken, want het geld kan niet voor iets anders ingezet worden.

  Kom kennismaken met Riverland

  Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!