Breakdance

so you think you can breakdance

Breakdance in Nijmegen bij Riverland in het Honigcomplex. We hebben een getalenteerd docententeam klaar staan om jou de tofste breakdance moves aan te leren. We hebben de lessen onderverdeeld in een kids en ouderen groep. Regelmatig komen er gastdocenten langs om vernieuwende ideeën te presenteren.

In de breakdance leer je controle te krijgen over je lichaam en trainen we samen in gemoedelijke sfeer samen. We bestaan uit een grote groep jongeren die al jaren samen dansen en we zijn altijd op zoek naar nieuwe creatieve dansers.

In de kidsgroep wordt er op speelse wijze de elementen van breakdance aangeleerd. Door middel van spel en breakdancemoves leren we de basis. Uiteindelijk kan je doorgroeien naar de tweede groep waar een nieuwe uitdaging wacht.

Wanneer kan je de breakdance training volgen?

Dinsdag 19:30-20:30
Vrijdag 20:00-21:00
Zaterdag kids 1 10:00-10:45
Zaterdag kids 2 10:45-11:30

onze breakdance docenten zijn

movement in onze workouts

Veel van onze groepslessen hebben een sterk element in movement. Dit betekent dat we lichaamscontrole, -motoriek en -kracht trainen. Dit komt met name terug in de breakdance, capoeira en de spartan workout. Ook benieuwd hoe movement training invloed heeft op jouw lichaam?

Capoeira

Capoeira is een Braziliaanse vecht-dans. Prof. Pardal laat je kennismaken met de magische bewegingen van deze   

Capoeira

Spartan workout

Onze meest intense workout geïnspireerd door de Tabata interval training met een game factor.

Spartan workout

Kickboksen

Kickboks met anderen in een ongedwongen setting in onze stoere Oerkracht kickboksruimte.
Kickboksen

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken