fbpx

Kickboksen in Nijmegen

Kickboksen in Nijmegen? Kickboksen is een populaire vechtsport die zowel fysieke kracht als mentale discipline vereist. Het is een dynamische sport die steeds meer populariteit wint. 

kickboksen voor volwassen?

Kickboksen is een combinatie van verschillende vechtsporten, waaronder boksen, karate en muay thai. Het is een sport waarbij zowel de handen als de benen gebruikt worden om te slaan, te trappen en te knieën. Kickboksen is niet alleen een intense fysieke activiteit, maar het vereist ook behendigheid, snelheid en strategisch denken.

Bokszaktraining voor beginners
Veilig leren boksen

Bokszaktraining voor beginners

Maar liefst 13 bokszakken hangen voor je klaar bij Riverland. Op onze prachtige locatie, in de de Biezen, kun je helemaal losgaan tijdens de bokszaktraining. Samen met andere gemotiveerde trainings-buddy’s geef je die zakken van jetje. En ook al hoef je zelf geen klappen te incasseren, je zult merken dat dit een keiharde workout is. Een training waar je op allerlei manieren van profiteert, zowel tijdens de bokszaktraining als op straat.

Kickboksen jeugd

Waarom kickboksen

Kickboksen biedt tal van voordelen, zowel op fysiek als mentaal gebied. Het is een uitstekende manier om aan je conditie te werken, spierkracht op te bouwen en gewicht te verliezen. Bovendien helpt kickboksen bij het verbeteren van de coördinatie, balans en flexibiliteit. Daarnaast is het een effectieve vorm van zelfverdediging en kan het je zelfvertrouwen vergroten.

Gratis Proefles volgen? Klik hier.

De voordelen van Kickboksen

Kickboksen biedt een breed scala aan voordelen, zowel fysiek als mentaal. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het beoefenen van kickboksen in Nijmegen:

1. Fysieke fitheid en kracht

Kickboksen is een intense fysieke activiteit die je helpt om je algehele conditie te verbeteren. Het verhoogt je cardiovasculaire uithoudingsvermogen, versterkt je spieren en verbetert je flexibiliteit en coördinatie. Door regelmatig kickbokstrainingen te volgen, kun je je fysieke fitheid naar een hoger niveau tillen.

2. Zelfverdediging en zelfvertrouwen

Een van de belangrijkste aspecten van kickboksen is zelfverdediging. Door te leren hoe je effectieve stoten, trappen en knieën kunt geven, vergroot je je vermogen om jezelf te verdedigen in verschillende situaties. Dit kan je zelfvertrouwen aanzienlijk vergroten, wetende dat je de vaardigheden hebt om jezelf te beschermen als dat nodig is.

3. Stressverlichting

Kickboksen is een uitstekende manier om stress en spanning te verminderen. Tijdens de training kun je je volledig richten op de bewegingen en technieken, waardoor je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse stressfactoren. Bovendien stimuleert kickboksen de aanmaak van endorfines, wat zorgt voor een gevoel van welzijn en geluk.

.

De voordelen van boksen

Waarom Kickboksen bij Riverland?

Ben je op zoek naar een kickboksles die je hart sneller doet kloppen en je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen? Kom dan naar onze kickboksschool en ervaar de opwinding van deze dynamische sport!

Wij maken het ook makkelijk voor je om bokszaktraining met andere groepslessen of personal training te combineren. Bekijk hier onze tarieven.

Waarom boksles bij Riverland

Reviews klanten

Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
I am very happy to be sporting at Riverland. They distinguish themselves from the average gym in Nijmegen because of their offer and the pleasant atmosphere. It is clear how much they value a sense of community.
Jawdat Abo AishJawdat Abo Aish
19:43 12 May 22
Very special gym, I love it ❤️
Makz KüstersMakz Küsters
20:23 10 Feb 22
The best!
Wonu OwoadeWonu Owoade
09:20 20 Jun 21
An amazing gym with really great Zumba lessons! They are professional, supportive and want you to achieve the best for your fitness goals. I recommend it for all those who wish to stay fit and get healthy!
Adnan AlomushAdnan Alomush
18:12 06 Apr 21
I have been to so far and highly recommended if you really want to work with your body.very friendly and professional staff, excellent support - both during the training to go, and a very nice relaxed atmosphere on the floor. Skilled trainers who know what they are doing and deliver good custom work.For me this is the first time I go to a gym and am very satisfied! The gym has a nice atmosphere and the space is pleasant. space is large and there is always present a trainer, trainers also have space to give you tips and technical guidance if they see that you can improve something. All in all I think I had a better first gym I can choose!Adnan Al Shbeal
Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
Ik ben erg blij dat ik bij Riverland sport. Ze onderscheiden zich van de gemiddelde sportschool in Nijmegen door hun aanbod en de prettige sfeer. Het is duidelijk hoeveel waarde ze hechten aan een community gevoel.
Lotje van UhmLotje van Uhm
14:54 31 Mar 22
Goede plek om te sporten. Divers aanbod. Ik ben met name naar de baby & fit geweest wat een hele fijne manier is om weer te starten na de bevalling. Met je kindje op het speelkleed of in de draagzak kun je een nog een hoop doen, gezellig samen met andere mama's. Hele betrokken begeleiding, echt een aanrader.
Nina FernandoNina Fernando
07:29 16 Oct 21
De eigenaren van Riverland hebben oog voor persoonsgerichte dienstverlening. Zij zijn vooruitstrevend, ik kijk uit naar de samenwerking!
Sjors HermansSjors Hermans
18:34 24 May 21
Goede gym met betrokken personeel!
JurrienJurrien
17:08 28 Apr 21
Goede Gym met fijne begeleiding. Persoonlijk contact met de werknemers is top en zorgt voor goede motivatie. De gym biedt ook veel extra trainingen aan.
Fijne gym waar de trainers je kennen en persoonlijke tips geven. Gevarieerd aanbod van fanatieke groepslessen. Verenigingssfeertje!
js_loader

Gratis proefles

Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en je de juiste technieken aanleren, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt. Tijdens de proefles zul je werken aan je conditie, kracht en coördinatie, terwijl je tegelijkertijd je zelfvertrouwen opbouwt. Dus waar wacht je nog op?

Afspraak maken voor Kickboksen:

Kickboksen jeugd

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze Kickboksen jeugd!

Small group training

De power workout is een small group training waar je intensief op technische wijze traint. 

Capoeira

Capoeira is een Braziliaanse vecht-dans. Prof. Pardal laat je kennismaken met de magische bewegingen van deze   

×