fbpx

Fitness in Nijmegen

Zin om te fitnessen in Nijmegen? Doe fitness bij Riverland Healthcentre: betaalbaar en voor iedereen, een sportschool in Nijmegen.

Fitness Nijmegen: Riverland Healthcentre

De voordelen van fitness zijn veelvuldig. Van tennissers tot formule 1-coureurs en van surfers tot voetballers: iedere sporter profiteert van trainen in de sportschool. Maar ook als je niet met sport je brood verdient, is krachttraining een goed idee. Want niet alleen ga je van fitness strakker in je vel zitten, ook zorg je ervoor dat je blessurevrij door het leven gaat. Je lichaam kan tegen een stootje en je krijgt meer energie.

Je metabolisme gaat omhoog waardoor je op je ideale gewicht komt of blijft. En dit alles doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Voor fitness ga je naar een sportschool.

Het is daarbij prettig als er genoeg apparaten en losse gewichten zijn. Vriendelijke en toegankelijke begeleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier doet, voor maximaal resultaat. Riverland Healthcentre is zo’n sportschool

Gratis Proefles volgen? Klik hier.

fitness

De voordelen van fitness en krachttraining

Veruit de meeste mensen doen aan fitness om fitter en gezonder te worden. Allereerst is het gevoel na zo’n training heerlijk: je weet dat je alles hebt gegeven en de dopamine, endorfine en adrenaline stroomt door je lijf. Op de lange termijn zorgen de trainingssessies ervoor dat jouw lichaam gezond blijft en tegen een stootje kan.

Bijkomend voordeel: je krijgt meer energie van je efficiënter werkende hart en longen. Daar heb je niet alleen in de gym, maar ook in het dagelijks leven profijt van.

Krachttraining is daarnaast goed voor je zelfvertrouwen en geeft je daardoor liefdesleven een boost. En ook al ben je vooral met jezelf bezig, je leert toch nieuwe mensen kennen waardoor mooie vriendschappen kunnen ontstaan.

De vraag is dus niet of je aan fitness zou moeten doen, maar waarom je er eigenlijk niet aan doet! Gelukkig sta je nu op het punt om te proeven aan fitness, want bij Riverland ben je van harte welkom voor een gratis proefles. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

de voordelen van fitness en krachttraining

Fitness bij Riverland

Riverland Healthcentre is hét fitnesscentrum van Nijmegen. We weten het: er zijn nog veel méér fitnesscentra in onze Waalstad, maar we horen keer op keer van onze leden dat ze nergens zo compleet en prettig trainen als bij Riverland.

In een grote zaal met een oppervlakte van maar liefst 500 m² staat vrijwel elk fitnessapparaat klaar dat je maar kunt bedenken. Wij werken met het gerenommeerde merk Technogym, dat zeer solide fitnessapparatuur maakt.

Regelmatig vernieuwen wij de machines, dumbbells, halters, stangen, fitness-elastieken, medicijnballen en andere accessoires. Ook vragen wij onze leden om hygiënisch te werk te gaan en de materialen na gebruik schoon te maken. Bij ons vind je dus de ideale basis voor een degelijke en comfortabele training.

voordelen van fitness en krachttraining

Wil jij Fitness proberen?

Goede sportschool voor fitness in Nijmegen? Kom dan trainen bij Riverland. In onze stijlvolle, industriële gym in de Biezen train je zoals jij wilt. Naast de collectie reguliere fitness-apparaten, is de sportschool volledig uitgerust met Crossfit-artkelen.

Je vindt bij ons een grote hoeveelheid halterstangen, bumperplates, kettlebells, plyoboxen, battleropes, fitnessballen en optrekstangen. En of je nu een beginner bent of al jarenlang traint, bij ons voel je je meteen thuis. Kom eens langs voor een gratis training!

Proefles Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Zodat de trainer direct contact met je kan opnemen voor een proefles.
DD dash MM dash JJJJ
Op welke tijd wil je langskomen?*
:
De openingstijden zijn doordeweeks van 08:00 - 22:00 en in het weekend van 08:00 tot 15:00. Tot snel!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combinatie van Fitness en Groepslessen

Train je graag in de buitenlucht, dan kan dat ook bij ons. Dit heet dan niet meer smallgroup training omdat de groepen steeds groter worden. Nee, deze groepslessen noemen we bootcamps. Ook is de begeleiding iets minder intensief. Maar het soort oefeningen is vergelijkbaar met die van de smallgroup training. Momenteel geven wij op drie locaties verdeeld over Nijmegen deze bootcamps: kies uit de Waalkade, de Lentse Warande en het Westerpark.

Train je juist liever wat intensiever met een personal trainer, kies er dan voor om de personal trainer met één of twee anderen te delen. Zo kun je een student-PT in de arm nemen en zo op een betaalbare manier kennismaken met personal training. Of kies voor duo-training. Uiteraard kun je een personal trainer ook helemaal voor jezelf inzetten.

Alternatief voor smallgroup training
Voor wie is smallgroup training

Fitness onder begeleiding van een personal trainer

In een sportschool zie je veel mensen in hun eentje trainen. Vaak hebben ze al jarenlange ervaring en weten ze precies welke oefeningen ze gaan doen. Maar voor iemand die net begint, is het verstandig om begeleiding te zoeken. Wij bieden die begeleiding in de vorm van personal trainers. Zij zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring opgedaan in het trainen van mensen zoals jij.

Dus of je nu roeitraining wilt doen, sneller wilt zijn op de tennisbaan, aan bodybuilding wilt doen of simpelweg blessurevrij oud wilt worden, onze personal trainers helpen je.

Samen met jou kijken ze naar jouw doelen en passen ze het trainingsschema daarop aan. Wat ook kan is je aanmelden voor small group training. Daarin combineer je persoonlijke begeleiding met het kostenvoordeel én de gezelligheid van een klein groepje.

Reviews klanten

Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
I am very happy to be sporting at Riverland. They distinguish themselves from the average gym in Nijmegen because of their offer and the pleasant atmosphere. It is clear how much they value a sense of community.
Jawdat Abo AishJawdat Abo Aish
19:43 12 May 22
Very special gym, I love it ❤️
Makz KüstersMakz Küsters
20:23 10 Feb 22
The best!
Wonu OwoadeWonu Owoade
09:20 20 Jun 21
An amazing gym with really great Zumba lessons! They are professional, supportive and want you to achieve the best for your fitness goals. I recommend it for all those who wish to stay fit and get healthy!
Adnan AlomushAdnan Alomush
18:12 06 Apr 21
I have been to so far and highly recommended if you really want to work with your body.very friendly and professional staff, excellent support - both during the training to go, and a very nice relaxed atmosphere on the floor. Skilled trainers who know what they are doing and deliver good custom work.For me this is the first time I go to a gym and am very satisfied! The gym has a nice atmosphere and the space is pleasant. space is large and there is always present a trainer, trainers also have space to give you tips and technical guidance if they see that you can improve something. All in all I think I had a better first gym I can choose!Adnan Al Shbeal
Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
Ik ben erg blij dat ik bij Riverland sport. Ze onderscheiden zich van de gemiddelde sportschool in Nijmegen door hun aanbod en de prettige sfeer. Het is duidelijk hoeveel waarde ze hechten aan een community gevoel.
Lotje van UhmLotje van Uhm
14:54 31 Mar 22
Goede plek om te sporten. Divers aanbod. Ik ben met name naar de baby & fit geweest wat een hele fijne manier is om weer te starten na de bevalling. Met je kindje op het speelkleed of in de draagzak kun je een nog een hoop doen, gezellig samen met andere mama's. Hele betrokken begeleiding, echt een aanrader.
Nina FernandoNina Fernando
07:29 16 Oct 21
De eigenaren van Riverland hebben oog voor persoonsgerichte dienstverlening. Zij zijn vooruitstrevend, ik kijk uit naar de samenwerking!
Sjors HermansSjors Hermans
18:34 24 May 21
Goede gym met betrokken personeel!
JurrienJurrien
17:08 28 Apr 21
Goede Gym met fijne begeleiding. Persoonlijk contact met de werknemers is top en zorgt voor goede motivatie. De gym biedt ook veel extra trainingen aan.
Fijne gym waar de trainers je kennen en persoonlijke tips geven. Gevarieerd aanbod van fanatieke groepslessen. Verenigingssfeertje!
js_loader

Industriële sportschool
in het Honigcomplex

Crossfit gym waar je kan fitnessen en high intensity workouts kan volgen zoals onze zaktraining, spartan workout en kickboksen.

×