Bootcamp in Nijmegen

Wil jij kennis maken met onze bootcamps? Doe gratis een keer mee!

Onze bootcamps

Wegens succes van de huidige bootcamps, gaan we uitbreiden. In onze bootcamps ga je samen met andere enthousiaste leden en je trainer werken aan je fit- en gezondheid.

Benieuwd hoe onze lessen er doorgaans uit zien? Check het filmpje.

Je kunt je ook direct inschrijven hieronder.

Inschrijven Bootcamp:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referral actie

Neem een vriend of vriendin mee naar onze bootcamps. Word deze lid? dan ontvang jij 1 maand gratis sporten bij Riverland.
  • Bij 2 mensen: 3 maanden gratis
  • Bij 3 mensen: 6 maanden gratis!

mis deze kans niet!

*Deze acties zijn zowel voor de bootcamps als voor de fitness geldig

WEGENS SUCCES VERLENGD!

Hier een overzicht van onze huidige bootcamps met tijden en locatie per dag. Mocht er iets veranderen wordt dit altijd doorgecommuniceerd via Virtuagym!

 

Maandag 07:00 – 07:30 Westerpark Nijmegen
Maandag 18:45 – 19:45 Lentse Warrande
Maandag 19:45 – 20:45 Lentse Warrande
Dinsdag 19:30 – 20:30 Waalkade
Woensdag 19:00 – 20:00 Westerpark Nijmegen
Donderdag 18:45 – 20:45 Lentse Warrande
Vrijdag 08:45 – 09:45 Lentse Warrande
Zaterdag 10:00 – 11:00 Lentse Warrande

Onze huidige bootcamps

Dé Leukste bootcamps van Nijmegen. Wij trainen op verschillende locaties én 6 dagen per week. Zo bieden wij voor iedereen in de omgeving Nijmegen een schikkende tijd en locatie om samen te komen sporten.

Hiernaast zie je de meest populaire bootcamp locatie van Nijmegen, de Lentse warrande. Er kan mooi gebruikt worden gemaakt van de omgeving zoals de steile trappen en hellingen. Hier trainen wij meerdere dagen per week, makkelijk voor als je uit Nijmegen of Lent komt!

Hier rechts onze tweede locatie waar wij onze bootcamps geven, het Westerpark in Nijmegen. Een mooie ruime locatie tussen de natuur. Daarnaast is het ook  makkelijker bereikbaar  aangezien het zich in het Waterkwartier bevindt. Zie je jezelf hier al sporten?
Hier is ‘ie dan! Onze nieuwe bootcamp locatie. Een mooie plek om te genieten van het mooie uitzicht en gebruik te maken van de perfecte locatie voor een bootcamp.

Deze locatie ligt aan de Waalkade, boven bij het welbekende Labyrinth. (Oude Haven) Goed bereikbaar met de auto én de fiets. Hier ga je mooie lessen zien door gebruik te maken van de diverse fitnessapparaten.

See you there!

eRVARING VAN ONZE BOOTCampers

“Trainen helpt mij om beter te herstellen en om fit te blijven.”

“De bootcamps hier zijn afwisselend met veel variatie in de oefeningen. Klinkt misschien stom, maar hierdoor hoef ik zelf minder na te denken en kan ik gewoon lekker sporten, wat ik erg fijn vind.”

Rens doet mee met onze Bootcamps en gaf aan dat dit een fijne manier is om hem ertoe te zetten om tóch te sporten!

Bij de groepslessen ben je natuurlijk samen met anderen en dat is dus voor Rens en mogelijk ook voor jou een stok achter de deur

Kom langs voor een vrijblijvende proefles en kom erachter wat er allemaal mogelijk is bij Riverland!

De XXL bootcamp zal plaatsvinden in het Westerpark, lekker in de buitenlucht. Dit maakt het dan ook corona-proof. Na het sporten zullen we gezamenlijk naar de locatie van Riverland Healthcentre gaan, om te ‘afteren’ met hapjes en drankjes. Dit biedt ook gelegenheid voor jullie om daadwerkelijk op locatie te komen en deze te bezichtigen.

 

Na de XXL bootcamps kun je fit blijven met onze vernieuwde bootcamps op meerdere locaties in Nijmegen! Hieronder meer daarover.

ONTMOET ONZE bootcamp TRAINERS

Hernany Hernandez
HERNANY HERNANDEZ
Co-eigenaar & Bootcamp trainer
NICK GESTHUIZEN
Bootcamp trainer & Personal trainer

Start met jouw gratis proefles

Waar wacht je nog op? Neem direct contact op

× Hoe kan ik je helpen?