Partners Riverland healthcentre

partners

Binnen Riverland werken wij nauw samen met andere partijen die ook hun activiteiten en/of specialisme hebben binnen het gebied van gezond leven. Neem gerust contact met ons op of loop binnen om hier meer van te weten.

Provectas Nijmegen

provectas

Provectas is gespecialiseerd in personal training en hebben ruim 100+ mensen begeleid. Op basis van best practises en wetenschappelijk onderzoek begeleiden zij klanten naar een sterk lichaam en fitte geest.

Daarnaast zet Provectas zich ook in op het gebied van vitaliteitscoaching. Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee mensen emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staan.

Fysio Delsink

Je kunt bij Fysio Delsink je authentieke zelf zijn. Graag zelfs! Er wordt geluisterd naar het verhaal achter de klachten om zo te achterhalen waar ze vandaan komen. Die uitkomst is soms heel verrassend. Daarna werken we samen aan een oplossing en aan herstel.

Fysio Delsink
Het lijfwiel

Het lijfwiel

Het Lijfwiel is een praktijk voor mensen met klachten aan het houdings-en bewegingsapparaat. Doormiddel van een brede aanpak wilt Niels Derks uw behandeling aanpassen aan de wensen en doelen die u stelt, wilt u een brede kijken en een open blik op uw klachtenbeeld ben je hier op het juiste adres.

hoek

Nina Fernando is Nijmegenaar, verpleegkundige & weerbaarheidscoach. Zij biedt weerbaarheid vanuit een andere HOEK. Tijdens haar een-op-een coachingsessies biedt zij een grote selectie aan technieken voor vrouwen vanaf 18 jaar. Van spelvormen tot boks- en zelfverdedigingstechnieken.

Hoek
appels met peren

Appels met Peren

Sinds kort zijn we gestart met beweeglessen voor de deelnemers van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) van Appels met Peren leefstijlcoaching. De inhoud van deze laagdrempelige beweeglessen zijn een combinatie van dans, mindfulness en yoga. GLI traject is een interventie met individuele- en groepsbijeenkomsten en is bedoeld voor mensen die hun overgewicht aan willen pakken. Vanuit je eigen doelen, wensen en behoeftes ga je werken aan een structurele gezonde(re) leefstijl.

Stichting leergeld

Sporten is een belangrijke buitenschoolse activiteit voor kinderen. Daarom werken de lokale Leergeld stichtingen nauw samen met lokale sportclubs. Kinderen die niet sporten omdat daar geen geld voor is, kunnen lid worden van deze clubs. Leergeld betaalt dan de contributie direct aan de vereniging.

diëtistenpraktijk Personal Health Plan

Diëtistenpraktijk Personal Healthplan

Diëtistenpraktijk Personal Health Plan is een frisse en jonge praktijk waar jij als cliënt centraal staat. De focus ligt hier niet op strikte diëten of het gebruik van talloze supplementen en maaltijdvervangers, maar op het veranderen van de leefstijl. Samen kijken we niet alleen naar jouw voedingspatroon, maar ook naar het beweegpatroon, ontspanning en slaap.

ZZG Groep Griffioen

Een wijk met een heel eigen sfeer en cultuur. Bij woonlocatie Griffioen is deze sfeer volop aanwezig. Veel mensen kennen elkaar, familie loopt makkelijk binnen. Dat mag ook. Want u woont zelfstandig in uw eigen appartement. Zorg en ondersteuning is bij de hand als dat nodig is (ook wel beschut wonen genoemd).

ZZG groep griffioen
oefenruimte.nu

Oefenruimte.nu

Uit je dak gaan terwijl je muziek maakt. Met je band, je koor of onder begeleiding van een docent. Heerlijk toch? Waar kan dat nu beter dan in een oefenruimte die van alle gemakken is voorzien en waar niemand jou stoort (en jij anderen geen overlast bezorgt)?

Driestroom

Riverland werkt samen met De Driestroom. Iedereen verdient een kans en via sport komen we een stapje verder.

Driestroom
Velocity nijmegen

Velocity

Velocity gelooft in een groene, sociale en leefbare stad voor iedereen. Door middel van onze duurzame logistieke oplossingen dragen wij hier dagelijks ons steentje aan bij. De fiets is ons middel. Transport per fiets is niet alleen goed voor het milieu en de leefbaarheid in de stad. Wij bewijzen al 20 jaar dat het in stedelijk gebied ook efficiënter is dan traditioneel milieubelastend transport.

Gemeente Nijmegen

Wij dragen er zorg voor dat een diverse groep mensen gebruik kan maken van het aanbod sport en cultuur en geven de code inclusie en diversiteit vorm. De mix van sport, ontmoeting en cultuur komt samen in een maatschappelijk kader die de buurt en ontmoeting vooropstelt. Jong en oud, rijk en arm. Hand in hand is waar onze mix voor staat. Dit alles wordt natuurlijk gedaan in samenwerking van gemeente Nijmegen.

Gemeente Nijmegen

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!
×