fbpx

Zumba fitness

Zumba fitness in Nijmegen doen? Onze ervaren instructeurs en enthousiaste training-buddy’s maken elke les tot een feest.

Zumba party 28 oktober

Voor het eerst gaan we een XXL Zumba dag organiseren!

Met maar liefst 5 verschillende docenten gaan we op deze dag verschillende workshops, dansjes, Choreografie sessies en party momenten verzorgen!

Het wordt een onvergetelijke dag waar energie als vuurwerk door de zalen gaat zoals jullie van ons gewend zijn.

Wij verwachten een flinke opkomst en daarom is het handig om je aan te melden!! Neem vrienden mee en het wordt een en al gezelligheid.

 

  • Datum: Zaterdag 28 oktober
  • Inloop: 09:30 uur
  • Start: 10:00 uur
  • Lunch: 12:30 uur
  • Einde: 16:00 uur
  • Kosten: €15 pp (inclusief lunch en drinken)

Zumba fitness les

Zumba fitness is dansend fit worden! Op aanstekelijke muziek beweeg je intensief en lach je heel wat af. Merengue, cumbia, reggaeton en salsa schallen door de speakers en hebben ritmes die perfect zijn voor zumba fitness: niet te langzaam en niet te snel.

Dat stelt ons in staat om allerlei danspasjes te oefenen en een full body workout te doen. Ontdek op deze pagina waarom zumba fitness zo’n leuke sport!

Gratis Proefles volgen? Klik hier.

Zumba fitness les (1)
Zumba voor beginners (1)

Zumba Gold

Heb je nauwelijks of nooit zumba gedaan? Of behoor jij tot de mensen die zeggen twee linkervoeten te hebben? Maak je geen zorgen, want wij hebben speciale klassen voor beginners. En mochten die vol zitten, dan houdt onze zumba-instructeur rekening met jou door het niveau behapbaar te maken of door je alternatieve pasjes te geven.

Sowieso hoef je echt geen professioneel danser te zijn om aan een zumbaclass mee te kunnen doen. We zijn er om plezier te maken en een misstap hoort daarbij.

voordelen van zumba

Zumba fitness is een echte cardio-training. De training, die tragere en snellere routines afwisselt, zorgt ervoor dat je hart een flinke workout krijgt. Je longcapaciteit groeit en je conditie gaat snel vooruit. Als je niet zo van traditionele cardio-sporten als hardlopen en spinning houdt, maar toch aan je conditie wilt werken, is zumba een perfect alternatief. Zumba is leuk! De fun factor is hoog omdat je je op vrolijke muziek beweegt. Het is natuurlijk geen dansles, dus de pasjes hoeven niet perfect te zijn.

Er zijn geen strenge regels en je mag gerust vals meezingen als je wilt. Het is dolle pret en voor veel deelnemers een ideaal relaxmomentje na een drukke dag. Daarnaast is zumba er voor iedereen: man of vrouw, jong of oud. In weinig groepslessen zie je zoveel variëteit in deelnemers en dat zorgt voor een unieke sfeer van saamhorigheid en gezelligheid.

voordelen van zumba (1)

Waarom zumba?

Als iedereen aan zumba zou doen, zou de wereld een stuk vrediger zijn… Bij zumba gebruik je je hele lichaam en al je spieren. Daarnaast helpen de oefeningen en danspasjes je om een betere lichaamshouding aan te nemen. Ook word je er elastischer van. Er wordt flink gezweet, dus hou daar rekening mee bij de keuze voor je kleding.

Gelukkig is er aan het einde van de les ook een cooling down waarmee je op adem kunt komen en je spieren rekt. Zo voorkomen we blessures. Zumba fitness is gezellig en je doet er nieuwe contacten op. Of je nu samen met vriend(inn)en naar zumba gaat of er in je eentje heen gaat, het is altijd een gezellige boel. Blijf na de les nog even hangen voor een praatje of een drankje.

Zumba fitness in Nijmegen

Bij Riverland Healthcentre in Nijmegen is zumba fitness één van de populairste activiteiten. De Biezen 1 waarin wij gevestigd zijn is een prachtige retro-locatie in industriële stijl. Hier is het heerlijk sporten, variërend van crossfit tot capoeira en zumba. Op verschillende dagen en tijdstippen kun jij hier terecht om jouw favoriete sport te beoefenen.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs geniet je samen met enthousiaste training-buddy’s van een complete workout. Dat maakt ons dan ook de beste plek voor zumba fitness in Nijmegen.

zumba fitness

Wanneer is er zumba?

Maandag 19:00 – 20:00 Zumba Gold
Dinsdag 18:30 – 19:30 Zumba Fitness
Dinsdag 19:45 – 20:45 Zumba
Donderdag 19:00 – 20:00 Zumba Fitness
Zaterdag 10:00 – 11:00 Zumba Fitness

Zumba groepsles proberen?

Zumba is leuk en daarnaast een stevige workout. Perfect voor wie slank wil blijven en een goed uithoudingsvermogen wil hebben. Perfect voor mensen zoals jij. Dus waarom kom je niet een keertje langs? Je mag gratis en geheel vrijblijvend meedoen. Zo kun je zien of zumba fitness iets voor je is. Vul het formulier in om een afspraak te maken.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Proefles Zumba

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bij welke zumba wil je aansluiten?*
Je ontvangt een bevestiging per mail. Wij plannen je in bij de les in op de dag die jouw voorkeur heeft. Mocht deze al vol zitten, dan nemen wij contact met je op om een geschikte datum te plannen. Mocht je vandaag een les willen volgen? Bel dan naar: 0857430429
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews klanten

Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
I am very happy to be sporting at Riverland. They distinguish themselves from the average gym in Nijmegen because of their offer and the pleasant atmosphere. It is clear how much they value a sense of community.
Jawdat Abo AishJawdat Abo Aish
19:43 12 May 22
Very special gym, I love it ❤️
Makz KüstersMakz Küsters
20:23 10 Feb 22
The best!
Wonu OwoadeWonu Owoade
09:20 20 Jun 21
An amazing gym with really great Zumba lessons! They are professional, supportive and want you to achieve the best for your fitness goals. I recommend it for all those who wish to stay fit and get healthy!
Adnan AlomushAdnan Alomush
18:12 06 Apr 21
I have been to so far and highly recommended if you really want to work with your body.very friendly and professional staff, excellent support - both during the training to go, and a very nice relaxed atmosphere on the floor. Skilled trainers who know what they are doing and deliver good custom work.For me this is the first time I go to a gym and am very satisfied! The gym has a nice atmosphere and the space is pleasant. space is large and there is always present a trainer, trainers also have space to give you tips and technical guidance if they see that you can improve something. All in all I think I had a better first gym I can choose!Adnan Al Shbeal
Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
Ik ben erg blij dat ik bij Riverland sport. Ze onderscheiden zich van de gemiddelde sportschool in Nijmegen door hun aanbod en de prettige sfeer. Het is duidelijk hoeveel waarde ze hechten aan een community gevoel.
Lotje van UhmLotje van Uhm
14:54 31 Mar 22
Goede plek om te sporten. Divers aanbod. Ik ben met name naar de baby & fit geweest wat een hele fijne manier is om weer te starten na de bevalling. Met je kindje op het speelkleed of in de draagzak kun je een nog een hoop doen, gezellig samen met andere mama's. Hele betrokken begeleiding, echt een aanrader.
Nina FernandoNina Fernando
07:29 16 Oct 21
De eigenaren van Riverland hebben oog voor persoonsgerichte dienstverlening. Zij zijn vooruitstrevend, ik kijk uit naar de samenwerking!
Sjors HermansSjors Hermans
18:34 24 May 21
Goede gym met betrokken personeel!
JurrienJurrien
17:08 28 Apr 21
Goede Gym met fijne begeleiding. Persoonlijk contact met de werknemers is top en zorgt voor goede motivatie. De gym biedt ook veel extra trainingen aan.
Fijne gym waar de trainers je kennen en persoonlijke tips geven. Gevarieerd aanbod van fanatieke groepslessen. Verenigingssfeertje!
js_loader

Zumba XXL proberen?

Voor het eerst gaan we een XXL Zumba dag organiseren!

Met maar liefst 5 verschillende docenten gaan we op deze dag verschillende workshops, dansjes, Choreografie sessies en party momenten verzorgen!

Aanmelden Zumba XXL

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Gezelschap
€15 bijdrage
Je aanmelding is definitief als de betaling binnen is.
Eten en drinken
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Industriële sportschool
in de Biezen 1

Crossfit gym waar je kan fitnessen en high intensity workouts kan volgen zoals onze zaktraining, spartan workout en kickboksen.

Een selectie van hiit workouts

Onze groep workouts zijn ingericht om het maximale uit jou te halen. Onze workouts worden onder begeleiding van een gedreven ervaren trainer gegeven. Ook benieuwd hoe een mix van inspanning en fun jou tot het uiterste drijven? Wat ga jij hierna doen?

Kickboksen jeugd

Conditietraining, even afstomen en ook nog eens boks- en traptechnieken aangeleerd krijgen. Welkom bij onze Kickboksen jeugd!

Spartan workout

Onze meest intense workout geïnspireerd door de Tabata interval training met een game factor.

Breakdance

Kom jouw talent ontdekken en leer coole moves onder begeleiding van bekende breakdancers.

ontmoet Lisanne onze Zumba instructrice

×