Personal training Nijmegen

Wat is personal training?

Personal training is een investering in jouw gezondheid en vitaliteit met
begeleiding van een persoonlijke coach. Veilig trainen met gewichten en
hulp bij de juiste voedingskeuzes maken. Je wordt begeleid om het beste
uit jezelf en je resultaten te halen.

 Je gaat trainen met een persoonlijk aangestelde coach die zich 100% voor jou inzet.
 Een persoonlijk schema aangepast op jouw dagelijkse leven.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Als je start met personal training bij Riverland Healthcentre worden de volgende stappen met jou besproken en uitgevoerd:

Stap 1: Een intakegesprek. In dit gesprek worden vragen gesteld over jouw doelen, omstandigheden en gezondheid.
Stap 2: Een bodyscreening. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw startsituatie. Met speciale apparatuur meten wij belangrijke zaken zoals jouw vetpercentage, BMI, spiermassa, gewicht enz.
Stap 3: Nul- en vervolgmetingen. In deze metingen worden jouw resultaten van de personal training vastgelegd.
Stap 4: Leren bewegen naar progressief gestructureerd trainen. Samen met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag hoe je jouw doelen zo effectief mogelijk kan bereiken.
Stap 5: Aanpassingen voor het dagelijks leven bespreken. Een persoonlijk schema aangepast op jouw persoonlijke agenda.

Onze trainers en headcoaches trainen graag met jou samen. We luisteren naar jouw verhaal en bekijken samen welke stappen we moeten zetten om jou te begeleiden naar jouw gezonde levensstijl.

personal training geven

Personal training en coaching

Pas begonnen met sporten of wil je een boost om jouw doelen te  behalen?
Train met een persoonlijk plan! Onze personal trainers coachen op gedrag, voeding, training en herstel. Kies uit een van onderstaande pakketten voor perfecte begeleiding en het beste resultaat!
Prijzen zijn inclusief*:                                                                                          • Onbeperkt fitness en groepslessen (twv. €61,95)**;
• Persoonlijke trainingsschema’s en voedingsadvies;                                      * Pakketprijzen zijn per sessie;

slimme prijs personal training

SLIMME PRIJS: 30 min trainingen en/of duo trainingen.

Sporten is belangrijk voor je gezondheid. Voor veel beginnende sporters is het onduidelijk hoe je veilig en effectief kan fitnessen, wat belangrijk is
tijdens het trainen en welke impact je levensstijl en voeding heeft op jouw resultaten. Slimme Prijs Personal Training is ontwikkeld voor sporters die minder
budget willen uitgeven voor een persoonlijke coach. En voor sporters die vaker of intensiever begeleid willen worden. Effectief trainen voor een
slimme prijs, met alle voordelen van personal training inbegrepen.

Meet the trainers

Riverland Healthcentre heeft een team vol young professionals met veel kennis en expertise op het gebied van sport en gezondheid. 

Het team bestaat uit 4 mannen met een lange achtergrond in de sportwereld. Zo hebben de Personal Trainers al jarenlange ervaring op het gebied van begeleiden van cliënten met een specifieke vraag of doelstelling. Dit team kan je helpen met afvallen, aankomen, sterker worden, goede techniek leren en ga zo maar door. Plan vooral een vrijblijvende intake en kijk of het aanbod bij je past.

Jarno banning

Lead Personal Trainer en Floormanager

Jarno heeft een diepe passie voor fitness ontwikkeld en is al zijn hele leven actief in de sportwereld. Het opbouwen van spieren en er esthetisch uitzien is een van zijn grote doelen binnen fitness. Door de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen af te ronden heeft hij zijn kennis op het gebied van Sport & Gezondheid een flinke boost gegeven. Daarnaast is het doen van onderzoek over HOE en WAAROM je bepaalde bewegingen of handelingen verricht een van zijn grote interesses. Door zijn kennis en expertise wordt Jarno dan ook beschreven als een lopende encyclopedie binnen dit werkveld. 

 

 

Arthur Schonewille

Personal Trainer en Maatschappelijk Ondernemer

Met zes jaar fitnesservaring en een afgeronde opleiding Sportkunde, is Arthur goed uitgerust om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. Binnen Riverland zorgt hij er graag voor dat ieder lid goed begeleid wordt door zijn kennis en expertise toe te passen in zijn personal training sessies. Als geen ander weet hij hoe goed het is om in beweging te blijven en je goed te voelen in je eigen lichaam. Deze passie zet hij daarom ook vaak in om anderen te motiveren tijdens het sporten en om hun doelen te bereiken.
Wat Arthur echt onderscheidt is zijn toewijding aan het helpen van ouderen in het Waterkwartier en omstreken. Samen met Hernany is hij druk bezig om de ouderen in Nijmegen een toegankelijke sportplek aan te bieden.

 

Oguzhan Öksüztepe

Personal Trainer en Marketeer

Oguzhan is een ervaren personal trainer met ruim 10 jaar fitness ervaring. Tot 2020 heeft Oguzhan zijn eigen Online Coaching platform gehad waar hij al 30+ klanten door heel Nederland op afstand heeft begeleidt. Oguzhan zocht naar een nieuwe uitdaging en is nu daarom ruim 1,5 jaar actief bij ons als Personal Trainer. Hij is een amicale trainer die altijd met een glimlach op de werkvloer staat en probeert het beste uit anderen te halen. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen zelfstandig te maken in de sportschool en dat de sporters zelf weten waarom en de hoe begrijpen achter gezondheid, fitness & voeding.

Djessy van Loosbroek

Personal Trainer

Djessy heeft al 9 jaar lang ervaring en is vrijwel elke dag te vinden in de sportschool. Sporten is dan ook echt zijn passie en hij neemt anderen hier graag in mee. Djessy staat bekend als een nuchter, sportief maar ook een realistisch persoon. Hij luistert goed naar jouw persoonlijke doelen en helpt hier dan ook graag bij. Hij is kritisch en weet op de juiste manier feedback te geven om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zijn specialisatie is vooral gericht op spiergroei, maar ook met doelstellingen zoals afvallen of fit worden kan hij je goed helpen. 

 

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!
×