Personal Training

Sneller fit en beter resultaat

Wat voor de ene werkt hoeft niet per se voor de andere te werken. Het behalen van onze gezondheid- en sportdoelen, namelijk afvallen, meer spierdefinitie of werken aan een blessure , is voor eenieder weer anders. Ondanks dat we een goede introductie meegeven over het functioneel trainen, is het zeker aan te raden om een personal training pakket af te nemen waardoor jij dat extra beetje begeleiding, expertise en stok achter de deur krijgt om jouw doelen te behalen.

Hieronder bieden we een selectie van pakketten aan waar wij jou in kunnen begeleiden. Uiteindelijk is iedere personal training weer anders, maar wij proberen de juiste trainer te selecteren voor het juiste doel. Daarnaast is een persoonlijke touch erg belangrijk en vindt er altijd een uitgebreid introductiegesprek plaats.

Sporten in een industriële gym

Alle ingredienten zijn aanwezig om fit te worden. Een gym met verenigingsgevoel, functioneel training, personal training en high intensity workouts. What are you waiting for?

Onderdeel van de personal training is onder andere: 1 op 1 begeleiding,14 punts- vetmeting, trainingsplan op maat en een voedingsplan op maat.

Aangezien doelen verschillen wordt de prijs van een pakket altijd op maat opgesteld. Klik op de meer info knop om een indicatie te krijgen over de kosten van een pakket. Een losse personal training start vanaf de €60,-. Pakketten zijn uiteraard voordeliger.

WEIGHT LOSS PACK

Wil je die overtollige kilo’s eraf en slank blijven?  Onze ervaren personal trainers helpen je met trainen en coachen je met de juiste mindset.

TECHNIQUE TRAINING

Goede technieken leiden tot resultaat en voorkom daarmee blessures.

MUSCLE BUILD PACK

Een athletisch figuur of juist meer spierdefinitie? Met de juiste training en begeleiding shapen we jouw figuur.

YOU'RE A MOMMY PACK

Het mommy pack is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die na hun bevalling graag veilig en effectief aan hun vorm en fitheid willen werken. Energie, stabiliteit en shape voor fitte mama’s.

LEAN AND SLIM PACK

Het lean and slim pack is er speciaal voor vrouwen die willen werken aan een slank, flexibel en vitaal lichaam. Voor een sterk uiterlijk en een krachtig innerlijk.

SPORT AND MOVEMENT

In deze training gaan we richten op jouw sportprestaties en jouw movement. Centraal staat lichaamscontrole, explosiviteit en krachtopbouw. Met onze eigen athleten gaan we werken aan jouw sportprestaties.

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!