fbpx

Smallgroup training Riverland

Smallgroup training combineert de voordelen van personal training met het betaalbare tarief van een groepstraining.

Smallgroup training

Voor wie net begint met functionele training, is smallgroup training een ware uitkomst. In zo’n klein groepje is de drempel om te sporten een stuk lager. De sfeer is opperbest en je krijgt de persoonlijke aandacht die jou helpt om snel vorderingen te maken.

Voor veel mensen is smallgroup training een opstapje. Ze beginnen hiermee om vervolgens door te stromen naar een personal trainer voor zichzelf of voor bijvoorbeeld duo’s. Anderen combineren de smallgroup training met de sportschool of met een andere sport. Niets moet en alles mag. Maar één ding is zeker: met de trainingen van Riverland Healthcentre word je ijzersterk!

Gratis Proefles volgen? Klik hier.

Smallgroup training

Smallgroup training in Nijmegen

Zoek je smallgroup training in Nijmegen? Kijk dan niet verder. Bij Riverland heb je kant-en-klare groepjes waar je meteen bij aan kunt schuiven. Hoewel, aanschuiven klinkt wat tam. Bij Riverland wordt immers hard getraind en flink gezweet! En dat is ook nodig als je echt in vorm wilt raken.

Gelukkig staat één van onze professionele trainers jou bij. Onder zijn toeziend oog voer je de oefeningen uit, waarbij je gebruik maakt van je lichaamsgewicht en van vrije gewichten. Jij en je trainingbuddy’s moedigen elkaar aan en de positieve energie giert door je lijf.

Na afloop ben je een nieuw mens en vraag je je meteen af: wanneer mag ik wéér?

Smallgroup training in Nijmegen

Waarom een groepsles

Smallgroup training, de naam zegt het, vindt in kleine groepen plaats. Dit is stukken leuker dan alleen in huis of in je eentje in de sportschool trainen. Ook heb je zo een stok achter de deur, wat ervoor zorgt dat je sneller resultaat ziet en voelt.

Bij smallgroup training krijg je goede begeleiding en genoeg persoonlijke aandacht. De kleine groep is goed te overzien voor de trainer en iedereen wordt geholpen om de oefeningen veilig te doen, op een manier die het grootste rendement oplevert.

Waarom een groepsles
Voor wie is smallgroup training

Voor wie is smallgroup training?

Smallgroup training is er voor iedereen die fit wil worden en blijven. Het is een gezelliger alternatief voor alleen sporten en je leert er leuke nieuwe mensen bij kennen. Bij smallgroup training geen gedoe met moeilijke apparaten die je steeds moet schoonvegen. Nee, iedereen brengt z’n eigen yogamatje mee en we doen de oefeningen vooral op de grond. Af en toe komt er een los gewicht bij kijken.

De moeilijkheidsgraad en de drempel zijn laag, maar dat betekent niet dat je geen resultaat behaalt. Integendeel: in deze groepjes train je hard en ben je in no-time fit.

Smallgroup training is ook ideaal als je kennis wilt maken met personal training, maar nog niet de investering hierin wilt maken. In een gezellige groep leer je allerlei oefeningen kennen, werk je aan je uithoudingsvermogen en je kracht. Wanneer je er dan eenmaal klaar voor bent om de stap naar personal training te maken, maak je daar een vliegende start.

Alternatief voor smallgroup training

Smallgroup training vindt plaats in onze prachtige sportschool in het voormalige corona test- en vaccinatiecentrum. In een industriële sfeer werk je samen een schema af dat steeds wisselt. Geen training is hetzelfde!

Train je juist liever wat intensiever met een personal trainer, kies er dan voor om de personal trainer met één of twee anderen te delen. Zo kun je een student-PT in de arm nemen en zo op een betaalbare manier kennismaken met personal training. Of kies voor duo-training. Uiteraard kun je een personal trainer ook helemaal voor jezelf inzetten.

Alternatief voor smallgroup training

Proefles Small Group Training

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bij welke les wil je aansluiten?*
Je ontvangt een bevestiging per mail. Wij plannen je in bij de les in op de dag die jouw voorkeur heeft. Mocht deze al vol zitten, dan nemen wij contact met je op om een geschikte datum te plannen. Mocht je vandaag een les willen volgen? Bel dan naar: 0857430429
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews klanten

Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
I am very happy to be sporting at Riverland. They distinguish themselves from the average gym in Nijmegen because of their offer and the pleasant atmosphere. It is clear how much they value a sense of community.
Jawdat Abo AishJawdat Abo Aish
19:43 12 May 22
Very special gym, I love it ❤️
Makz KüstersMakz Küsters
20:23 10 Feb 22
The best!
Wonu OwoadeWonu Owoade
09:20 20 Jun 21
An amazing gym with really great Zumba lessons! They are professional, supportive and want you to achieve the best for your fitness goals. I recommend it for all those who wish to stay fit and get healthy!
Adnan AlomushAdnan Alomush
18:12 06 Apr 21
I have been to so far and highly recommended if you really want to work with your body.very friendly and professional staff, excellent support - both during the training to go, and a very nice relaxed atmosphere on the floor. Skilled trainers who know what they are doing and deliver good custom work.For me this is the first time I go to a gym and am very satisfied! The gym has a nice atmosphere and the space is pleasant. space is large and there is always present a trainer, trainers also have space to give you tips and technical guidance if they see that you can improve something. All in all I think I had a better first gym I can choose!Adnan Al Shbeal
Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
Ik ben erg blij dat ik bij Riverland sport. Ze onderscheiden zich van de gemiddelde sportschool in Nijmegen door hun aanbod en de prettige sfeer. Het is duidelijk hoeveel waarde ze hechten aan een community gevoel.
Lotje van UhmLotje van Uhm
14:54 31 Mar 22
Goede plek om te sporten. Divers aanbod. Ik ben met name naar de baby & fit geweest wat een hele fijne manier is om weer te starten na de bevalling. Met je kindje op het speelkleed of in de draagzak kun je een nog een hoop doen, gezellig samen met andere mama's. Hele betrokken begeleiding, echt een aanrader.
Nina FernandoNina Fernando
07:29 16 Oct 21
De eigenaren van Riverland hebben oog voor persoonsgerichte dienstverlening. Zij zijn vooruitstrevend, ik kijk uit naar de samenwerking!
Sjors HermansSjors Hermans
18:34 24 May 21
Goede gym met betrokken personeel!
JurrienJurrien
17:08 28 Apr 21
Goede Gym met fijne begeleiding. Persoonlijk contact met de werknemers is top en zorgt voor goede motivatie. De gym biedt ook veel extra trainingen aan.
Fijne gym waar de trainers je kennen en persoonlijke tips geven. Gevarieerd aanbod van fanatieke groepslessen. Verenigingssfeertje!
js_loader

Industriële sportschool
in het Honigcomplex

Crossfit gym waar je kan fitnessen en high intensity workouts kan volgen zoals onze zaktraining, spartan workout en kickboksen.

×