fbpx

Werken bij

Vacatures en stageplaatsen

Riverland Healthcentre werkt nauw samen met HAN Nijmegen, CIOS Arnhem, ROC Nijmegen en Boxmeer. Elke seizoen hebben we meerdere stageplaatsen waarin onze studenten uitgroeien tot headcoaches, personal trainers, lifestyle consulenten en groepslestrainers. We zijn een erkend leerbedrijf.

Mocht je interesse hebben om een stage bij ons te volgen, informeer dan via 0857430429 of mail info@riverlandhealthcentre.nl.

Momenteel zijn er geen  stageplaatsen beschikbaar. Er zijn geen vacatures beschikbaar. Toch geïnteresseerd? Voel je altijd vrij om een open sollicitatie te sturen.

Personal training

De kracht van onze gym komt mede voort door de expertise van onze verschillende personal trainers. Zij scherpen elkaar aan met diverse invalshoeken en gedachtes in de wereld van fitness en voeding.

Personal training is een investering in jouw gezondheid. Voorkom ziekte, voel je gezonder, geen last van kantoorklachten en/of zie jouw lichaam strakker worden: get fit & enjoy life.

Meer info personal training

Stage ervaringen van Bram

In februari 2019 ben ik begonnen met mijn afstudeeronderzoek binnen Riverland Healthcentre. Daarin was mijn specialisatie gericht op food en nutrition. Binnen de gym heb ik de ruimte gekregen om mijn onderzoek vorm te geven aansluitend op de behoefte van de sporters. Het heeft geleid tot een vernieuwd assortiment van de bar. Daarnaast heb ik de kans gekregen om mee te draaien met de groepslessen én vooral de personal trainingen. Ik werk in een supergezellig team met collega’s met verschillende disciplines en kennis. We zijn een verenigingsgevoel gym en die sfeer hangt ook in het team.

Stage ervaringen van Rowin

Via google heb ik Riverland Healthcentre gevonden. Het bijzondere aan de gym is dat het een crossfit box is waar de sporters fitnessen. Je leert dan echt hoe het lichaam werkt en wat de technieken zijn van fitnessoefeningen. Daarnaast is het superleuk om mee te lopen met de verschillende groepslessen. Het leukste vond ik de spartan workout, waar sporters echt tot het uiterste worden uitgedaagd. Zwetend en half gebroken verlaten ze, weliswaar met een glimlach, de sportzaal. Daarnaast heb ik in het Westerpark een mini evenement georganiseerd; als het ware een mini obstacle run. Bijzonder om te zien hoe betrokken de collega’s maar ook de leden zijn.

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Afspraak maken

Normaal €300, Nu €140,-

Personal Training Actie

Meer dan 50% korting!