fbpx

Werken bij Riverland

Vacatures en stageplaatsen

Stage Riverland

Riverland Healthcentre werkt nauw samen met HAN Nijmegen, CIOS Arnhem, ROC Nijmegen en Boxmeer. Elk schooljaar hebben we meerdere stageplaatsen waarin onze studenten uitgroeien tot sportcoaches, personal trainers, lifestyle coach en groepslestrainers. 

Op zoek naar een stageplaats?

Wil jij stage lopen bij ons? Mail jouw CV info@riverlandhealthcentre.nl.

Beantwoord in je motivatie het volgende:

  • Wie ben jij en waar woon je?
  • Wat is jouw voorkennis over voeding en fitness?
  • Geef een praktijkvoorbeeld hoe jij zelfstandig te werk bent geweest;
  • Wat zijn jouw leerdoelen? (kies er 2)
  • Welke sporten heb je gedaan en doe je nu?

Wat bieden wij aan?

Werken binnen Riverland healthcentre betekent deel uit maken van een jong dynamisch team die een passie heeft voor sporten én graag creatieve ideeën willen realiseren.

Als je goed functioneert bieden we mogelijk een plek aan in ons team.

We zijn een erkend leerbedrijf.

Ter impressie hier enkele stage ervaringen van collega’s die hier stage hebben gelopen.

Stage ervaringen van Terrence

In februari 2019 ben ik begonnen met mijn afstudeeronderzoek gericht op food en nutrition. Ik heb veel vrijheid gekregen om te ondernemen en heb bij de wekelijkse trainingsmomenten veel geleerd over ondernemen.

Ik heb de personal training en voedingsbegeleiding gefinetuned binnen de gym en werk nu parttime als floormanager.

Stage ervaringen van Rowin

Het bijzondere aan de gym is dat het een crossfit box is waar de sporters fitnessen. Je leert dan echt hoe het lichaam werkt en wat de technieken zijn. Daarnaast is het superleuk om mee te lopen met de verschillende groepslessen. Het leukste vond ik de spartan workout, waar sporters echt tot het uiterste worden uitgedaagd. Zwetend en half gebroken verlaten ze, weliswaar met een glimlach, de sportzaal. Daarnaast heb ik in het Westerpark een obstacle run georganiseerd. Bijzonder om te zien hoe betrokken alle collega’s en de leden zijn.

Stage ervaringen van Bram

Binnen Riverland werken we met veel verschillende personal trainers samen. Ik heb in het eerste jaar mijn eigen klanten gehad die ik trainde om ervaring op te doen met persoonlijke begeleiding. In het tweede jaar heb ik meer kennis en zekerheid gekregen door de begeleiding en ervaring van de personal trainers die hier rondlopen. Ik ben nu begonnen met mijn eigen personal training klanten en eigen groepslessen.

fitness
×