fbpx

Mind Set-Move in Nijmegen

Mind Set-Move in Nijmegen – Mind-Set-Move is fit worden op jouw manier! Het is een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het kalmeren van de geest en het verlichten van spanning in het lichaam. 

Wat is Mind Set-Move

Mind-Set-Move is fit worden op jouw manier! Het is een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het kalmeren van de geest en het verlichten van spanning in het lichaam.

Werken aan mobiliteit, ontspanning, conditie en stressvermindering met de gezelligste sportgroep en trainers is waar de lessen van Mind-Set-Move om draaien. Beginner, gevorderd, veel ervaring, geen ervaring: Dat maakt bij de Mind-Set-Move niet uit! Vanwege het diverse aanbod zijn de lessen van Mind-Set-Move gericht op iedereen.

Afspraak maken? Klik hier.

wat is mind set move
Voor wie is Mind-Set-Move

Voor wie is Mind-Set-Move?

Bij de Mind-Set-Move sport je in een gezellige sportgroep waar iedereen elkaar waardeert en ondersteunt. De lessen hebben een warm en persoonlijk karakter en zorgen er voor dat jij altijd met een vrolijk, ontspannen en fit gevoel de les uit loopt.

Mind-Set-Move is bedoeld voor iedereen die op een ontspannende en herstellende wijze fit wilt worden. Alle lessen zijn laagdrempelig en praktisch door iedereen te volgen. Het is letterlijk fit worden op jouw manier waarbij er geen hoge sportprestaties van je wordt verwacht! Onze trainers staan vooral bekend om hun enthousiasmerende, deskundige en sociale benadering. Kom vrijblijvend langs en maak het mee!

Voordelen van Mind-Set-Move

  • De gezelligste en warmste sportgroep van Nijmegen
  • Alleen maar positieve energie
  • Pijnvrij sporten om je blessures heen op jouw manier
  • Bevorderen van flexibiliteit, mobiliteit, gezondheid en welzijn
  • Trainers die altijd voor je klaar staan met een enthousiaste, warme en sociale karakter
  • Ervaren trainers met expertise die jou gericht helpen om in beweging te komen
  • Met een ontspannen en rustgevend gevoel de les uitgaan
Voordelen van Mind-Set-Move

Ervaringen van andere Mind-Set-Movers

‘’Ik ga altijd met heel veel energie weer naar huis. Ik krijg hier weer heel veel positieve energie van en dat straalt gewoon de hele dag weer door’’

‘’Na de eerste keer had ik echt het gevoel dat ik me heel erg welkom voelde. Ik voelde mij thuis en geen buitenbeentje meer wat ik voorheen bij andere sportclubs wel heb gehad. Riverland voelt echt anders.’’

‘’Het gebouw zelf is wat verder van mijn huis, maar de reden om hier toch naar toe te gaan is omdat ik nog nooit zo’n ontvangst of zo’n gevoel heb gehad bij een sportschool’’.

‘’Ik vind het fijn om een stok achter de deur te hebben van een groep met mensen die ook wel een beetje op hetzelfde niveau zitten. Ik heb altijd het idee bij de sportschool gehad dat daar allemaal van die opgepompte mensen zitten en dat is hier niet zo’’

‘’De trainers stralen heel veel positieve energie uit waardoor je eigenlijk ook wordt meegetrokken in de les. Ze bieden altijd een luisterend oor, zijn enthousiast, warmhartig en noem maar op. Ik vind het fijn dat ik een manier van sporten heb gevonden die ik wil en kan volgen.’’

Ervaringen van andere Mind-Set-Movers

Wil jij graag starten met Mind Set-Move?

Kom dan langs en maak kennis met onze Mind Set-Move. Of je nu een beginner bent of al jarenlang traint, bij ons voel je je meteen thuis. Kom eens langs voor een kennismaking!

Reviews klanten

Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
I am very happy to be sporting at Riverland. They distinguish themselves from the average gym in Nijmegen because of their offer and the pleasant atmosphere. It is clear how much they value a sense of community.
Jawdat Abo AishJawdat Abo Aish
19:43 12 May 22
Very special gym, I love it ❤️
Makz KüstersMakz Küsters
20:23 10 Feb 22
The best!
Wonu OwoadeWonu Owoade
09:20 20 Jun 21
An amazing gym with really great Zumba lessons! They are professional, supportive and want you to achieve the best for your fitness goals. I recommend it for all those who wish to stay fit and get healthy!
Adnan AlomushAdnan Alomush
18:12 06 Apr 21
I have been to so far and highly recommended if you really want to work with your body.very friendly and professional staff, excellent support - both during the training to go, and a very nice relaxed atmosphere on the floor. Skilled trainers who know what they are doing and deliver good custom work.For me this is the first time I go to a gym and am very satisfied! The gym has a nice atmosphere and the space is pleasant. space is large and there is always present a trainer, trainers also have space to give you tips and technical guidance if they see that you can improve something. All in all I think I had a better first gym I can choose!Adnan Al Shbeal
Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
Ik ben erg blij dat ik bij Riverland sport. Ze onderscheiden zich van de gemiddelde sportschool in Nijmegen door hun aanbod en de prettige sfeer. Het is duidelijk hoeveel waarde ze hechten aan een community gevoel.
Lotje van UhmLotje van Uhm
14:54 31 Mar 22
Goede plek om te sporten. Divers aanbod. Ik ben met name naar de baby & fit geweest wat een hele fijne manier is om weer te starten na de bevalling. Met je kindje op het speelkleed of in de draagzak kun je een nog een hoop doen, gezellig samen met andere mama's. Hele betrokken begeleiding, echt een aanrader.
Nina FernandoNina Fernando
07:29 16 Oct 21
De eigenaren van Riverland hebben oog voor persoonsgerichte dienstverlening. Zij zijn vooruitstrevend, ik kijk uit naar de samenwerking!
Sjors HermansSjors Hermans
18:34 24 May 21
Goede gym met betrokken personeel!
JurrienJurrien
17:08 28 Apr 21
Goede Gym met fijne begeleiding. Persoonlijk contact met de werknemers is top en zorgt voor goede motivatie. De gym biedt ook veel extra trainingen aan.
Fijne gym waar de trainers je kennen en persoonlijke tips geven. Gevarieerd aanbod van fanatieke groepslessen. Verenigingssfeertje!
js_loader

Industriële sportschool en sportdiëtist
in Nijmegen, de BIezEN

Crossfit gym waar je kan fitnessen en high intensity workouts kan volgen zoals onze zaktraining, spartan workout en kickboksen.

×