Over Riverland

Personal training, fitness, groepslessen en bootcamp

een gym met verenigingsgevoeL

Riverland is een crossover gym, oftewel een crossfit+ sportruimte waar we naast personal training ook groepslessen aanbieden en waar je zelfstandig kan trainen. Gezelligheid, persoonlijkheid en no-nonsense resultaten.

HIGH INTENSITY TRAINING

We verzorgen vooral high intensity groepslessen. Samen fit, gezond en sterk worden.

COACHING EN TRAINING

Om de kwaliteit, veiligheid en resultaat te waarborgen bieden wij extra trainings- en coachingbegeleiding aan. Voel je vrij om op gesprek te komen door een afspraak met ons in te plannen.

Fysio en hersteltraining

 Een goede basis is het halve werk. In samenwerking met Fysiokracht kan je bij ons een vervolg geven aan jouw blessureherstel. Onze headcoaches geven training na behandeling (Fit after Fysio traject).

partners

Binnen Riverland werken wij nauw samen met andere partijen die ook hun activiteiten en/of specialisme hebben op het gebied van gezond leven. Neem gerust contact met ons op of loop binnen om hier meer van te weten.

Sinds kort zijn we gestart met beweeglessen voor de deelnemers van de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) van Appels met Peren leefstijlcoaching. De inhoud van deze laagdrempelige beweeglessen zijn een combinatie van dans, mindfulness en yoga.  

 GLI traject is een interventie met individuele- en groepsbijeenkomsten en is bedoeld voor mensen die hun overgewicht aan willen pakken. Vanuit je eigen doelen, wensen en behoeftes ga je werken aan een structurele gezonde(re) leefstijl. 

 Wil je graag meedoen aan de GLI? Neem dan contact op met Marieke de Wit van Appels met Peren leefstijlcoaching via: www.appelsmetperen.com   

Wil je graag meedoen aan onze GLI beweeglessen? Neem dan contact met ons op.

Nina Fernando is Nijmegenaar, verpleegkundige & weerbaarheidscoach. Zij biedt weerbaarheid vanuit een andere HOEK.
Tijdens haar een-op-een coachingsessies biedt zij een grote selectie aan technieken voor vrouwen vanaf 18 jaar. Van spelvormen tot boks- en zelfverdedigingstechnieken.

Wil jij meer informatie? Bezoek dan www.vanuiteenanderehoek.nl en zoek vrijblijvend contact.

Ik ben Nina en ik ben er voor jou! Weerbaarheid vanuit een andere HOEK.

Riverland werkt samen met De Driestroom. Iedereen verdient een kans en via sport komen we een stapje verder.
Fysiokracht zijn jouw specialisten op het gebied van blessurebehandeling en revalidatie.
Crossfit bij CF. Waalfront en fitnessen bij ons.

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!