wie wij zijn

industriele cross-over gym in de honig

een gym met verenigingsgevoeL

Riverland is een crossover gym, oftewel een crossfit+ sportruimte waar we naast personal training ook groepslessen aanbieden en waar je zelfstandig kan trainen. Gezelligheid, persoonlijkheid en no-nonsense resultaten.

HIGH INTENSITY TRAINING

We verzorgen vooral high intensity groepslessen. Samen fit, gezond en sterk worden.

COACHING EN TRAINING

Om de kwaliteit, veiligheid en resultaat te waarborgen bieden wij extra trainings- en coachingbegeleiding aan. Voel je vrij om op gesprek te komen door een afspraak met ons in te plannen.

Fysio en hersteltraining

 Een goede basis is het halve werk. In samenwerking met Fysiokracht kan je bij ons een vervolg geven aan jouw blessureherstel. Onze headcoaches geven training na behandeling (Fit after Fysio traject).

Personal training

De kracht van onze gym komt mede voort door de expertise van onze verschillende personal trainers. Zij scherpen elkaar aan met diverse invalshoeken en gedachtes in de wereld van fitness en voeding. Personal training is een investering in jouw gezondheid. Voorkom ziekte, voel je gezonder, geen last van kantoorklachten en zie jouw lichaam strakker worden: get fit & enjoy life.

partners

Binnen Riverland werken wij nauw samen met andere partijen die ook hun activiteiten en/of specialisme hebben op het gebied van gezond leven. Neem gerust contact met ons op of loop binnen om hier meer van te weten.

Riverland werkt samen met De Driestroom. Iedereen verdient een kans en via sport komen we een stapje verder.

Fysiokracht zijn jouw specialisten op het gebied van blessurebehandeling en revalidatie.

Crossfit bij CF. Waalfront en fitnessen bij ons.

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!