fbpx

Kickboksen jeugd

Kickboksen jeugd is perfect voor de jongeren. Het is veilig en ze leren hier belangrijke skills mee. Meld jouw zoon of dochter aan in Nijmegen!

Kickboksen jeugd in Nijmegen

Kickboksen is leuk en prima geschikt voor de jeugd. Bij Riverland Healthcentre in Nijmegen zijn kinderen van harte welkom om met elkaar te trainen. Ze kunnen hier enorm veel energie in kwijt, wat vervolgens zorgt voor relaxte, evenwichtige sfeer in huis. Ontdek hier meer over kickboksen voor de jeugd.

Gratis Proefles volgen? Klik hier.

Kickboxen jeugd in Nijmegen

De voordelen van kickboksen

Er is veel voor te zeggen om je kind aan te melden voor kickboksen. Deze sport is voor alle leeftijden geschikt en daarom ook prima voor de jeugd. Ze halen er enorm veel voordelen uit, kijk maar mee.

Betere conditie

Hoe ouder kinderen worden, des te minder ze over het schoolplein rennen. Toch is het goed voor hen om de conditie op peil te houden. Met kickboksen drijven we hun conditie tot het uiterste, verbranden ze heel wat calorieën, en blijven kinderen goed in vorm.

Energie kwijt kunnen

Een lichaam is gemaakt om te bewegen; en dat geldt al helemaal voor een kinderlichaam. De hele dag in de schoolbanken zitten is niet goed. Wissel dit af met een intensieve training als kickboksen. Zo kunnen ze hun energie kwijt en maken ze hun hoofd vrij voor bijvoorbeeld het huiswerk.

De voordelen van kickboxen
Waarom een kickboks les

Waarom een kickboks les?

In een kickboksklas zitten kinderen van allerlei leeftijden, huidskleuren en religies. Ook heeft de jeugd met regels te maken. Hiermee leren omgaan is belangrijk en daar kun je niet jong genoeg mee beginnen.

Betere weerbaarheid

Wat je op kickboksen leert, ga je natuurlijk niet op straat uitproberen. Maar mochten kinderen zich in een noodsituatie kunnen verdedigen, dan kunnen ze dat. Ook tegen een grotere en sterkere aanvaller. Dat maakt dat kickboksen goed helpt tegen pesten.

Groter zelfvertrouwen

Wanneer kinderen weten dat ze vrijwel iedereen aankunnen, zullen ze groter zelfvertrouwen krijgen. Tegelijkertijd werken we aan hun zelfbeheersing. Ze leren hun krachten kennen en zullen eerst met woorden proberen een conflict op te lossen.

Leer veilig kickboksen

Kickboksen voor kinderen is één van de veiligste sporten die er is. Respect en controle staan voorop. Daarnaast dragen alle kinderen beschermende middelen: bokshandschoenen en scheenbeschermers.

Vaak gebruiken we een trapkussen of een bokszak om trappen op die manier veilig te kunnen trainen. En we zijn echt niet de hele les aan het boksen en trappen; we werken ook flink aan de conditie, elasticiteit en kracht. Daarvoor hebben we een breed scala aan oefeningen en attributen tot onze beschikking.

We zorgen er in elk geval voor dat geen twee trainingen hetzelfde zijn!

LEER VEILIG KICKBOXEN
Krijg les van een wereldkampioen

Krijg les van een wereldkampioen!

Jemyma is een wereldkampioene in haar vechtsport. Ze is een expert in MMA, Muay thai en kickboksen. Ze wilt haar talent doorgeven aan de jeugd, en dus ook bij Riverland Healthcentre. Jemyma heeft veel ervaring in het lesgeven aan jeugd en dit op een leuke, gediscplineerde en respectvolle wijze.

Heb jij altijd al eens kickboksen willen uitproberen? Dan bieden wij jou de kans om dit ook nog eens met een supergoede trainster te doen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien voor wedstrijden of zelfs persoonlijke training van Jemyma. Voor meer informatie kom graag langs of neem contact met ons op.

Kickboxing-uitrusting bij ons te koop

Jemyma wordt gesponsord door Joya kickboxing. En datzelfde merk biedt bij Riverland kickboxing-benodigdheden aan. Je moet daarbij denken aan zaken als handwraps, bokshandschoenen en comfortabele kleding. Wanneer je klaar bent om een stapje hogerop te doen, kun je ook een complete bokszak bij ons kopen. Joya biedt op al deze artikelen een aantrekkelijke korting.

 

Wanneer is er kickboksen voor de jeugd?

Dinsdag 18:00-19:00
Vrijdag 18:00-19:00

Aanmelden voor Gratis Proefles Kickboksen

Kickboksen voor de jeugd eens uitproberen? Dat kan helemaal vrijblijvend. Schrijf jouw kind hier in voor een gratis proefles kickboksen voor de jeugd. Wil hij of zij daarna doorgaan met de lessen? Dat kan tegen een vriendelijke prijs.

Afspraak maken jeugd kickboksen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Zodat de trainer zo spoeding mogelijk contact met je kan opnemen voor een proefles.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Baby & Fit

Samen sporten met je baby!

Breakdance

Kom jouw talent ontdekken en leer coole moves onder begeleiding van bekende breakdancers.

Kickboksen jeugd

train met wereldkampioene jemyma ’the golden girl’ betrian

Reviews klanten

Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
I am very happy to be sporting at Riverland. They distinguish themselves from the average gym in Nijmegen because of their offer and the pleasant atmosphere. It is clear how much they value a sense of community.
Jawdat Abo AishJawdat Abo Aish
19:43 12 May 22
Very special gym, I love it ❤️
Makz KüstersMakz Küsters
20:23 10 Feb 22
The best!
Wonu OwoadeWonu Owoade
09:20 20 Jun 21
An amazing gym with really great Zumba lessons! They are professional, supportive and want you to achieve the best for your fitness goals. I recommend it for all those who wish to stay fit and get healthy!
Adnan AlomushAdnan Alomush
18:12 06 Apr 21
I have been to so far and highly recommended if you really want to work with your body.very friendly and professional staff, excellent support - both during the training to go, and a very nice relaxed atmosphere on the floor. Skilled trainers who know what they are doing and deliver good custom work.For me this is the first time I go to a gym and am very satisfied! The gym has a nice atmosphere and the space is pleasant. space is large and there is always present a trainer, trainers also have space to give you tips and technical guidance if they see that you can improve something. All in all I think I had a better first gym I can choose!Adnan Al Shbeal
Teun RemyTeun Remy
20:13 28 Jul 22
Ik ben erg blij dat ik bij Riverland sport. Ze onderscheiden zich van de gemiddelde sportschool in Nijmegen door hun aanbod en de prettige sfeer. Het is duidelijk hoeveel waarde ze hechten aan een community gevoel.
Lotje van UhmLotje van Uhm
14:54 31 Mar 22
Goede plek om te sporten. Divers aanbod. Ik ben met name naar de baby & fit geweest wat een hele fijne manier is om weer te starten na de bevalling. Met je kindje op het speelkleed of in de draagzak kun je een nog een hoop doen, gezellig samen met andere mama's. Hele betrokken begeleiding, echt een aanrader.
Nina FernandoNina Fernando
07:29 16 Oct 21
De eigenaren van Riverland hebben oog voor persoonsgerichte dienstverlening. Zij zijn vooruitstrevend, ik kijk uit naar de samenwerking!
Sjors HermansSjors Hermans
18:34 24 May 21
Goede gym met betrokken personeel!
JurrienJurrien
17:08 28 Apr 21
Goede Gym met fijne begeleiding. Persoonlijk contact met de werknemers is top en zorgt voor goede motivatie. De gym biedt ook veel extra trainingen aan.
Fijne gym waar de trainers je kennen en persoonlijke tips geven. Gevarieerd aanbod van fanatieke groepslessen. Verenigingssfeertje!
js_loader

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

×