fbpx

Groepslessen

High Intensity workouts MET PROFESSIONELE BEGELEIDING

Spartan workout

Eén  van de zwaarste zelfontwikkelde workout in de regio. Een high intensity interval training  waar explosiviteit en uithoudingsvermogen worden getraind. Het is een full body kettlebell/ body weight workout met de tabata principes.

Kickbokszaktraining

Samen betreedt je onze dojo zaal waar 13 bokszakken hangen. Onze ervaren trainers laten je verschillende trap- en stootcombinatie maken op de bokszak. Eén uur intensief op de bokszak en werk iedere training aan het verbeteren van jouw conditie en fitheid. Onze trainingen zijn laagdrempelig, geen fysiek contact en voor ieder niveau. 

KickboksEN (JEUGD)

In een veilige omgeving bieden we kickboksen aan. Techniektraining, kracht- en conditietraining en korte rondes sparren. Onze trainer Jimmie (met wedstrijdervaring) leert je de ins en outs van deze vechtdiscipline.

Ook voor jeugd geven wij kickbokslessen onder leiding van meervoudig wereldkampioen Jemyma Betrian. Met een passie voor jeugd traint ze onze jeugd. Jouw kind zal opbloeien, raakt zelfverzekerder en krijgt meer discipline.

SMALL GROUP TRAINING

De small group  training is een technische workout onder begeleiding van een personal trainer. Deze training is perfect als je meer begeleiding nodig hebt én kennis wil maken met personal training.

ZUMBA

Mocht je jouw flexibiliteit en conditie willen verbeteren dan is Zumba Fitness een echte aanrader. Op heerlijke dansbare en aanstekende muziek uit de Merengue, Reggeaton, Cumbia en Salsa werk je aan jouw lichaam. Naast fysiek, is Zumba Fitness ook heel goed voor jouw mindset en ritmegevoel.

Met het Danslokaal gaan we verschillende danslessen aanbieden naast Zumba. Houd onze websites in de gaten (begin 2020). 

BOOTCAMP & RUNNING

Bootcamp aan de Lentse Warrande, in het Westerpark en/of hardlopen. Bijna elke dag bieden wij outdoor trainingen aan in de heerlijke buitenenlucht. Zon of regen, wij zijn er! 

breakdance & capoeira

Breakdance is een dansstijl dat voortkomt uit de hiphop. Capoeira vindt haar roots als een Braziliaanse vechtdans. Onder leiding van topdansers zoals Daryl, Marina, Gordon en Holland Got Talent winnaar Shinshan.

Interesse in één van deze danssporten? Laat je dan verrassen dat het een warme groep dansers zijn die elkaar motiveren en inspireren, voor jong én oud. 

xtra hard

Voor het werk (en/of nadat de kinderen op school zitten) voluit trainen. Warming up, techniek, explosiviteit en een finisher alles in één half uur. Lukt dat? Ja, maar we benutten iedere minuut. Ervaar hoe het is om de hele dag energie te hebben én ’s avonds vrij te hebben!

baby&fit

Baby & Fit is samen sporten met jouw baby! Wil je (weer) gaan sporten ná je bevalling? De groepsles is erop gericht om weer back in shape te komen na de bevalling. Meedoen met baby vanaf leeftijd 2 tot 9 maanden.

Tijdens het eerste deel van de les draag je je baby in een draagzak/ draagdoek. We  trainen op de mat met je baby. 

7 dagen per week trainen

Riverland is iedere dag open. Onze trainers heten je welkom en staan je graag ter woord met professioneel advies met jarenlange ervaring in de sport.

Heb jij ook een stok achter de deur nodig? Heb je moeite met het bereiken van de juiste resultaten? Met onze personal training creëren we de juiste setting om wat kilo’s eraf te trainen, in conditie te komen en/of jouw spierdefinitie zichtbare te krijgen.

Snel geregeld met de Riverland app

Met de Riverland Virtuagym app heb je snel toegang tot het rooster, trainingschema's en je eigen voortgang. Download voor iOS en Android.

Kom kennismaken met Riverland

Ben jij ook benieuwd naar onze gym met verenigingsgevoel? Of hoe onze high intensity workouts jou weer in shape krijgen en fitter laten voelen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan nodigen we je graag uit voor een proeftraining!

Normaal €300, Nu €140,-

Personal Training Actie

Meer dan 50% korting!