GROEPSLESSEN

HIGH INTENSITY WORKOUTS/ CONDITIETRAINING

Spartan workout

Eén  van de zwaarste zelfontwikkelde workout in de regio. Een high intensity interval training  waar explosiviteit en uithoudingsvermogen worden getraind. Het is een full body kettlebell/ body weight workout met de tabata principes. High energy workout waar je al jouw energiesystemen traint én ook nog eens veel kcal verbrandt.

Kickbokszaktraining

Samen betreedt je onze dojo zaal waar 13 bokszakken hangen. Onze ervaren trainers laten je verschillende trap- en stootcombinatie maken op de bokszak. Eén uur intensief op de bokszak en werk iedere training aan het verbeteren van jouw conditie en fitheid. Onze trainingen zijn laagdrempelig, geen fysiek contact en voor ieder niveau. 

Kickboksen (JEUGD)

In een veilige omgeving bieden we kickboksen aan. Techniektraining, kracht- en conditietraining en korte rondes sparren. Onze trainer Jimmie (met wedstrijdervaring) leert je de ins en outs van deze vechtdiscipline.

Ook voor jeugd geven wij kickbokslessen onder leiding van meervoudig wereldkampioen Jemyma Betrian. Met een passie voor jeugd traint ze onze jeugd. Jouw kind zal opbloeien, raakt zelfverzekerder en krijgt meer discipline.

w.o.d.

Met onze personal trainer gaan we in een small group (max. 8 deelnemers) maximaal trainen. Warming up, mobiliteitsoefeningen en dan aansluitend het main event, namelijk een explosieve workout van max. 20 minuten. 

ZUMBA

Op heerlijke dansbare en aanstekende muziek uit de Merengue, Reggeaton, Cumbia en Salsa werk je aan jouw flexibiliteit en conditie. Zumba Fitness is heel goed voor jouw mindset en ritmegevoel.

In de Riverland Dance Academy bieden we ook andere verschillende danslessen aan naast Zumba.  

BOOTCAMP & RUNNING

Bootcamp aan de Lentse Warrande, in het Westerpark en/of hardlopen. Bijna elke dag bieden wij outdoor trainingen aan in de heerlijke buitenenlucht. Zon of regen, wij zijn er! 

breakdance & capoeira

Breakdance is een dansstijl dat voortkomt uit de hiphop. Capoeira vindt haar roots als een Braziliaanse vechtdans. Onder leiding van topdansers zoals Daryl, Marina, Gordon en Holland Got Talent winnaar Shinshan.

Interesse in één van deze danssporten? Laat je dan verrassen dat het een warme groep dansers zijn die elkaar motiveren en inspireren, voor jong én oud. 

w.o.d. (EARLY MORNINg)

Voor het werk (en/of kinderen op school) voluit trainen. Warming up, techniek, explosiviteit en een finisher alles in één half uur. Lukt dat? Ervaar hoe het is om de hele dag energie te hebben én ’s avonds vrij te hebben! 

baby&fit

Baby & Fit is samen sporten met jouw baby! Wil je (weer) gaan sporten ná je bevalling en back in shape komen?. Meedoen met baby vanaf leeftijd 2 tot 9 maanden.

Tijdens het eerste deel van de les draag je je baby in een draagzak/ draagdoek. We  trainen op de mat met je baby. 

7 dagen per week trainen

Riverland is iedere dag open. Onze headcoaches en personal trainers hebben ruime ervaring en passie voor bewegen, voeding en gezondheid. Vraag een gratis intakegesprek en/of een proeftraining aan voor extra hulp bij jouw sportwensen.

Snel geregeld met de Riverland app

Met de Riverland Virtuagym app heb je snel toegang tot het rooster, trainingschema's en je eigen voortgang. Download voor iOS en Android.

Kom kennismaken met Riverland

Een nette industriële gym met verenigingsgevoel. High intensity workouts, fitness in een crossfit gym en personal training/coaching. Neem vrijblijvend contact met ons en kom proeftrainen!