fbpx

Groepslessen

Wij bieden groepslessen waarvan je sterker, leniger, sneller en behendiger wordt. Het aanbod is groot, dus dat wordt nog moeilijk om te kiezen. Je kunt natuurlijk ook meerdere groepslessen combineren. Samen trainen is gezelliger.

Groepslessen in Nijmegen

Op zoek naar leuke, leerzame en uitdagende groepslessen? We geven je groot gelijk, want in een groepje trainer is gewoon productiever. Zo heb je een stok achter de deur en maak je meer plezier.

Kies bij Riverland uit de onderstaande trainingen op onze prachtige locatie in de Biezen 1.

Hoe dan ook, kom eerst een langs voor een gratis proefles. Zo maak je niet alleen kennis met jouw nieuwe sport, maar ook met onze ervaren trainers en jouw enthousiaste training-buddy’s. Klik op de knop om een afspraak te maken.

Groepslessen in Nijmegen

ZUMBA Fitness

Kennismaken met Zumba fitness? Op heerlijke dansbare en aanstekende muziek uit de Merengue, Reggeaton, Cumbia en Salsa werk je aan jouw flexibiliteit en conditie. Zumba Fitness is heel goed voor jouw mindset en ritmegevoel.

In de Riverland Dance Academy bieden we ook andere verschillende danslessen aan naast Zumba.  

ZUMBA FITNESS

Breakdance

Breakdance in de volksmond is een dansstijl dat voortkomt uit de hiphop, Breaking. Kenmerkend bij breakdance is de mix van acrobatische bewegingen van de Braziliaanse en Oosterse vechtkunsten, de groove soul en funk van James Brown tot de rauwheid van de Hiphop. Onder leiding van topdansers zoals meervoudige nationaal kampioen Daryl, en wereldkampioene Marina, en Holland Got Talent winnaar Shinshan leer je de kneepjes om je eigen stijl en moves te ontwikkelen.

Wist je dat breaking vanaf 2024 officiëel een sport mag noemen?

Lees hier meer over breaking bij Riverland.

Breakdance
Bokszaktraining

Bokszaktraining

Bokszaktraining voor iedereen? Samen betreedt je onze dojo zaal waar 13 bokszakken hangen. Onze ervaren trainers laten je verschillende trap- en stootcombinatie maken op de bokszak. Eén uur intensief op de bokszak en werk iedere training aan het verbeteren van jouw conditie en fitheid. Onze trainingen zijn laagdrempelig, geen fysiek contact en voor ieder niveau.

Kickboksen jeugd

In een veilige omgeving bieden we kickboksen aan. Techniektraining, kracht- en conditietraining en korte rondes sparren. Onze trainer Jimmie (met wedstrijdervaring) leert je de ins en outs van deze vechtdiscipline.

Ook voor jeugd geven wij kickbokslessen onder leiding van meervoudig wereldkampioen Jemyma Betrian. Met een passie voor jeugd traint ze onze leden. Jouw kind zal opbloeien, raakt zelfverzekerder en krijgt meer discipline.

Kickboksen jeugd
Bootcamp outdoor

Bootcamp outdoor

Bootcamp outdoor aan de Lentse Warrande, in het Westerpark en/of hardlopen. Bijna elke dag bieden wij outdoor groepslessen aan in de heerlijke buitenenlucht. Zon of regen, wij zijn er. Nu jij nog!

Spartan workout

De Spartan workout? Eén van de zwaarste zelfontwikkelde workout in de regio. Een high intensity interval training waar explosiviteit en uithoudingsvermogen worden getraind. Het is een full body kettlebell/ body weight workout met de tabata principes. High energy workout waar je al jouw energiesystemen traint én ook nog eens veel kcal verbrandt.

Spartan workout

Baby en fit

Baby en Fit is samen sporten met jouw baby! Wil je (weer) gaan sporten na je bevalling en back in shape komen? Meedoen kan met baby’s van tussen de 2 tot 9 maanden.

Tijdens het eerste deel van de les draag je je baby in een draagzak/draagdoek. We trainen daarna op de mat met je baby.

baby en fit
Capoeira

Capoeira

Capoeira vindt haar roots als een Braziliaanse vechtdans. 

Interesse in deze danssport? Laat je dan verrassen dat het een warme groep dansers zijn die elkaar motiveren en inspireren, voor jong én oud. 

Kosten groepslessen

De groepslessen bij Riverland zijn verrassend voordelig. Voor de prijs van pakweg twee kopjes koffie per training krijg je een complete workout waarin veel gelachen wordt. We werken met maandtarieven.

Kies bijvoorbeeld voor een tarief voor één soort groepsles of combineer meerdere. Bekijk hier onze prijzen. Tot gauw!

Focus op fitness en groepslessen

7 dagen per week trainen, fitness

Riverland gym is iedere dag open. Ook hebben onze headcoaches en personal trainers hebben ruime ervaring en passie voor bewegen, voeding en gezondheid. Vraag een gratis proefles aan voor extra hulp bij jouw sportwensen.

Snel geregeld met de Riverland app

Met de Riverland Virtuagym app heb je snel toegang tot het rooster, trainingschema's en je eigen voortgang. Download voor iOS en Android.

×