fbpx

Over ons

Over Riverland Healthcentre is een compleet centrum voor sport en gezondheid in Nijmegen. In de wijk De Biezen, ook wel het Waterkwartier genoemd, werk je in een retro-omgeving aan lichaam en geest. Onze sportschool ademt industriële sfeer daar staan wij bekend om.

Wat je bij ons kunt doen

Bij ons kun je fitnessen, maar we hebben ook een ruim aanbod aan groepslessen. En die vinden heus niet alleen in ons centrum plaats. Op verschillende locaties in Nijmegen geven we bootcamps – lekker in de buitenlucht. Hoe dan ook, het enthousiasme van onze leden en de inzet van onze medewerkers zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer.

Gratis Proefles volgen? Klik hier.

Focus op fitness en groepslessen

Wie je tegen gaat komen

Riverland kan bouwen op een groot team. De samenstelling daarvan hangt van de dag en het tijdstip af. Bij ons werken sportveteranen zij aan zij met stagiair(e)s. We houden elkaar scherp en zorgen ervoor dat jij een prettige ervaring hebt. Veiligheid en resultaat staan daarbij centraal. Hulp of antwoord op een brandende vraag nodig? Aarzel niet om ons aan te spreken; wij zijn er voor jou.

Crossfit op Waalfront
Hernany Hernandez - Team Riverland

Hernany Hernandez

Eigenaar en manager

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds loopt Hernany bij Riverland rond. En dat kan ook niet anders, want dit sportcentrum is zijn ‘kindje’. Na een lange carrière als systeembeheerder, waarin hij vooral met zijn hoofd werkte, kan Hernany nu heerlijk fysiek bezig zijn. Hij is niet alleen geïnteresseerd in het runnen van een goedlopend bedrijf; ook geeft hij graag terug aan de maatschappij, bijvoorbeeld met sociale en sportieve initiatieven voor wijkkinderen en buurtbewoners.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Michelle Jansma

Floormanager en stagebegeleider

Michelle heeft vele talenten. Ze is opgeleid tot fotografe en heeft ook Communicatiewetenschap gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Ze heeft ook altijd fanatiek gesport. Michelle geeft al meer dan 10 jaar zwemles en zit in het bestuur van de Maldense Zwemclub. Tijdens de coronapandemie begon ze met Riverland trainingen aan wijkkinderen te geven. Inmiddels werkt ze fulltime voor ons en begeleidt ze o.a. onze stagair(e)s. En uiteraard maakt ze ook mooie foto’s van ons team en onze faciliteiten.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Michelle Jansma - Team Riverland

Jarno Banning

Floormanager en personal trainer

Jarno zorgt er samen met Hernany en Michelle voor dat de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk blijft. Daar komen administratieve werkzaamheden bij kijken, maar Jarno is ook actief als trainer. Hij haalt veel voldoening uit sociaal contact en staat dan ook altijd open voor een praatje.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Jarno Banning - Team Riverland

Kevin Buys

Trainer kinderkickboksen en bootcamps

Kevin uit Bemmel is sinds jong verslaafd aan sport. Hij heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken waar hij zich diep gelukkig mee prijst. Kevin is onze trainer bij het kickboksen voor kinderen en outdoor bootcamps. Toen er een vacature vrijkwam voor bootcamp-trainer, greep hij deze kans óók met beide handen aan. Daarnaast is Kevin het aanspreekpunt voor de MyCircle-trainingen.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Kevin Buys - Team Riverland

Seal Stoové

Marketingmanager en trainer Spartan workout

Seal is ambitieus en dat is te merken aan zijn interesses en bezigheden. Gezondheid betekent voor hem de holistische aanpak: het trainen van lichaam, geest en ziel. Dat doet hij door middel van (kracht)sport, yoga en meditaties. Seal werkt graag bij Riverland omdat dit een gym is waar iedereen hard werkt voor zijn of haar doelen. De saamhorigheid, de zingeving en de focus die zo belangrijk zijn in Seals leven, komen ook terug in zijn werk. Seal is onze hoofdtrainer voor de Spartan workouts.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Seal Stoové - Team Riverland

Oguzhan Öksüztepe

Marketingmedewerker en trainer Spartan workout

Oguzhan is bezig met zijn bachelorstudie Sportkunde. Bij Riverland doet hij waardevolle praktijkervaring op en na afronding van zijn studie gaat hij ongetwijfeld bij ons door. Hij roemt de barmhartige instelling van Riverland en hij draagt dan ook graag bij aan de groei van ons bedrijf. Oguzhan zit bij ons marketingteam, maar je zult hem vaker tegenkomen tijdens de bootcamps en de Spartan workouts. Ook geeft Oguzhan Studenten Personal Training.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Oguzhan Öksüztepe - Team Riverland

Lisanne Jansen

Docent Zumba en Mindset Move

Lisanne kwam zes jaar geleden binnen als lid; ze wilde graag Zumba-lessen volgen maar er was nog geen vaste docent daarvoor. Toen gaf ze aan de opleiding tot Zumba-docente graag te willen volgen. De rest is geschiedenis. Lisanne heeft van haar passie (dansen) haar werk kunnen maken en die blijdschap straalt van haar gezicht. Lisanne geeft momenteel Zumba-lessen en Mindset Move-lessen. Ook helpt ze bij de planning en organisatie van Riverland Healthcentre.

Meer persoonlijke verhalen? Check ons blog! Klik hier.

Lisanne Jansen - Team Riverland

Profiteer van die gratis proefles!

Of je nu sterker wilt worden, aan jouw dance moves wilt werken of innerlijke rust zoekt, bij Riverland bieden wij sportfaciliteiten en lessen die perfect bij jou passen. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kom zelf een keer langs om zo’n training te proberen. Maak hier een afspraak voor een gratis proefles. Tot gauw!

Gratis Groepsles volgen? Klik hier.

de voordelen van fitness en krachttraining
Fitness op Waalfront

Sportschool met verenigingsgevoel

Ook het gevoel bij Riverland Nijmegen is heel anders dan bij een normale sportschool. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de kleine groepjes heb je hier makkelijker contact met anderen zoals jij. Dat zorgt voor een verenigingsgevoel en kan zelfs tot hechte vriendschappen leiden.

Proefles volgen? Klik hier.

Industriële sportschool
in de wijk De Biezen

Crossfit gym waar je kan fitnessen en high intensity workouts kan volgen zoals onze zaktraining, spartan workout en kickboksen.

×